Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Nieuwe planten kopen?

Een plant is de finishing touch van een woning, kantoor of ruimte. Een plant brengt extra sfeer in een ruimte en bovendien is het ook nog eens goed voor de gezondheid. Kortom: het is zeker een aanrader om jouw ruimte te voorzien van een plant. Maar wat voor een plant past nou het beste bij jouw ruimte? En waar kun je terecht voor een ruim aanbod planten? Wij raden je aan om zeker eens een kijkje te nemen in de webshop van Fleur Direct. Waarom? In deze blog vertellen we je er alles over.

Kamerplanten, kantoorplanten of kunstplanten?

Kamerplanten, kantoorplanten of kunstplanten? Bij Fleur Direct vindt u het allemaal onder één dak. Zo hoeft u dus niet naar de plaatselijke bloemist of een tuincentrum, want bij deze webshop bestelt u waar u maar wilt een nieuwe plant. Aangezien er zoveel keuze is, begrijpen we dat het vinden van een geschikte plant lastig kan zijn. Gelukkig kunt u bij Fleur Direct gebruikmaken van de handige filteropties op de website. Geef aan of u een kamerplant, kantoorplant of kunstplant wenst en u vindt snel en eenvoudig de plant die voldoet aan uw wensen en eisen.

Eigenschappen

We snappen het dat het lastig kan zijn om online een beslissing te maken tussen het ruime aanbod. Gelukkig vindt u bij Fleur Direct bij elke plant diverse eigenschappen opgesomd. Zo staat er bijvoorbeeld aangegeven wat de hoogte is, hoeveel water de plant moet krijgen en hoe u de plant het beste kunt onderhouden.

Voordelen van Fleur Direct

Het bestellen van en nieuwe plant bij Fleur Direct heeft diverse voordelen. Zo kunt u zelf aangeven op welke dag u de planten wilt laten bezorgen. Daarnaast kunt u uitgaan van een hele snelle levering. Let erop dat het per plant verschilt, wanneer deze wordt geleverd. Het staat altijd bij het product aangegeven. Bovendien raden we u zeker aan om een minimale bestelling te plaatsen van €45 of meer. Zo zijn de verzendkosten gratis. Heeft u nog vragen of wilt u advies? De specialisten van Fleur Direct staan graag voor u klaar en helpen u verder.

https://www.fleurdirect.nl/