Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Haartrends 2021

Benieuwt naar wat de haar trends van 2021 zijn? Al een afspraak gemaakt bij je lokale kapper, maar nog geen idee wat je met je haar wil doen? Kijk dan naar een van de aantal verschillende haartrends die in deze blog worden beschreven. Misschien zit er wel iets voor jou tussen.

Het bobkapsel
Het door de jaren ’70 geïnspireerde bobkapel is weer populair geworden. Dit komt vooral door beroemheden als Kendell Jenner en Karlie Kloss die dit kapsel hebben. Deze korte lengte haarstijl is een opvallend trendy kapsel voor 2021. Je ziet een verschuiving van de halflange boyfriend bob naar de iets preciezere en boven de schouders ongeveer halverwege tussen je oren en nek bob. Bobs zijn totaal niet nieuw in het straatbeeld. Het bestaat al heel lang, echter lijkt het wel alsof de celebrities onder ons het bobkapsel massaal herontdekt hebben de laatste paar maanden. De celebs knippen hun haar alleen maar korter. Dit is de reden van de heropleving van het bob kapsel. nu krijgen kapsalons steeds meer vragen voor kortere en brutalere kapsels. Zo ook een kapsalon in delft.

Grijs haar
Grijze haren worden eindelijk geaccepteerd en omarmd. Niet persé onze eigen grijze haren, maar de geverfde variant wordt steeds populairder. Wil je het beste resultaat bereiken? Werk dan samen met een kleurenexpert om zo goed mogelijk je haren zo licht te krijgen als je natuurlijke grijze haarkleur. Je moet voor de look gaan die als geheel grijs oogt.

Verdere trends
Er zijn nog veel meer haartrends dan deze. Het beste is gewoon om aan je kapper te vragen wat tegenwoordig in is en wat bij jou zou kunnen passen. Het ligt namelijk ook aan je type haar en de contouren van je gezicht welke stijl jou mooi staat. Al ben je nu een man in de omgeving delft dan kan je het best advies vragen bij een herenkapper delft. Ga mee met de trends en kijk wat jou het beste staat.

http://www.onekappers.nl