Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Een mediator in Wageningen voor de scheiding

Het kan natuurlijk zo zijn dat u in de situatie zit waar een scheiding eraan zit te komen of dat dit net is gebeurd of besloten, hierbij is een mediator in Wageningen handig om te helpen bij het probleem oplossen. Ik heb het hier over In2Mediation dit is namelijk een mediator in Wageningen waar erg goede recensies over zijn en waar problemen van iedere omvang binnen korte tijd worden opgelost. Zelf ben ik ook gescheiden en ben samen met mijn ex vrouw een traject ingegaan bij In2Mediation, ik ben erg tevreden over hoe het is verlopen en in deze blog zal ik hier wat meer over vertellen. Ga naar de website www.in2mediation.nl voor meer informatie over uw mediator in Wageningen.

 

Mijn ervaring met deze mediator in Wageningen

Zoals ik al aangaf heb ik samen met mijn ex-vrouw gekozen voor In2Mediation als mediator in Wageningen. We zijn beiden erg blij dat het proces op zo’n manier is verlopen en dat we niet meer met ruzies of andere conflicten. De mediator van In2Mediation begon met het in kaart brengen van het probleem tijdens het intakegesprek. Ze deed dit met ons drieën, maar ook met ons beiden individueel, dit was iets wat ik zelf heel erg fijn vond. Gelukkig sloten onze wensen aardig goed op elkaar aan waardoor het geen hele grote discussie is geworden over de kinderen en de hond bijvoorbeeld. In vier sessies zijn we tot een goede compromis gekomen en hebben we alles geregeld en afgesproken om vervolgens de scheiding verder in zijn werk te laten gaan. Dit is iets wat bij weinig stellen zo soepel verloopt, hierom raad ik iedereen aan om bij deze mediator in Wageningen een traject te starten als je in een scheiding zit. In2Mediation weet precies hoe je alles moet oplossen en op die manier kost het weinig tijd en geld.

 

Meer weten?

Om dus eindeloze discussies thuis te voorkomen kun je naar In2Mediation om een traject te starten. Als je eerst meer wilt weten over deze mediator in Wageningen dan kun je opbellen en een afspraak maken voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kun je bepalen of je denkt dat de mediator geschikt is. blog-plaats.nl