Twenteplus
Image default
Business / Business Services

De postdozen van Dozenhal

Postdozen zijn echte verzenddozen en dus extra stevig. Bij de Dozenhal vindt u deze speciale verzenddozen in ons brede assortiment. Wij hebben een assortiment met meer dan 2500 verschillende dozen in diverse afmetingen. U kunt ons actuele aanbod dozen vinden door te zoeken met de dozenzoeker. U vult het gewenste formaat in en de dozenzoeker geeft u een bijpassend aanbod. Zit uw gewenste formaat er toch niet tussen? Laat ons dan een doos op maat voor u maken!

Postdozen

Postdozen zijn speciaal gemaakt voor verzending. Om die reden zijn ze extra stevig en zo gemaakt dat ze bijna niet kreuken. U heeft de keuze uit normale postdozen en de brievenbusdoos. Deze laatste is speciaal voor kleinere producten die door de brievenbus passen. Het voordeel van deze variant dozen is dat ze gemakkelijk in elkaar te zetten zijn en een chique uitstraling hebben. Deze dozen leveren wij in een enkele golf, dit is een dikte van 3 millimeter. Dit lijkt misschien niet stevig, maar door de kleppen en speciale constructie is hij dat wel degelijk! Afhankelijk van het aanbod bieden wij bruine en witte varianten aan, met of zonder plakstrip. 

Dozen op maat

Zit uw gewenste formaat niet in ons assortiment? Kijk dan eens naar onze mogelijkheid om een doos op maat te laten maken. Op onze website vindt u hier meer informatie over. Het is ook mogelijk om uw verpakkingsmaterialen te laten bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of de productcodes. Makkelijk in het magazijn!

Waarom de Dozenhal?

Bij de Dozenhal vindt u de grootste voorraad kartonnen dozen van Nederland. Wij leveren al sinds 1978 kartonnen dozen door heel Nederland. Wij leveren goede kwaliteit tegen een lage prijs. Daarnaast maken wij gebruik van een onafhankelijke bezorgservice, waardoor uw bestelde verpakkingsmaterialen vaak al de volgende dag in huis zijn. Natuurlijk geven wij ook om het milieu, daarom leveren wij ook hergebruikte kartonnen dozen. Door dozen te hergebruiken in plaats van direct weg te gooien, kunnen wij het milieu enorm ontlasten. Onze gebruikte dozen worden vanzelfsprekend getest op kwaliteit, zodat u zeker weet dat u goede verpakkingsmaterialen in huis haalt. Zo bieden wij ondernemers een duurzaam alternatief voor verpakkingsmateriaal aan. Een alternatief waarmee u niet alleen het milieu ontlast, maar ook uw portemonnee. Kijk voor meer informatie op onze website.