Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Beste rijschool in Nieuwegein

Rijschool Troy bied niet alleen de beste rijlessen, maar ook zijn wij de goedkoopste rijschool Nieuwegein. Bij ons krijg je les van de beste instructeurs, die met veel geduld en ervaring jou alles leren over het auto rijden. Rijschool troy heeft meerdere pakketten die variëren van 10 tot 40 lessen en bieden wij zelfs her examen gratis in diverse pakketten. Dus is er altijd een pakket die aansluit op jou wensen. En krijgt iedere leerling les op maat, dat betekent dat alle lessen geheel op jou tempo worden gegeven. En je op deze manier van les geven, vol zelfvertrouwen je rijbewijs kunt halen.

   

Rijschool Troy in Nieuwegein hecht veel waarde aan Leerlingen

 

Wij hechten veel waarde aan onze leerlingen, en gaan dan daar ook zeker met veel respect mee om. Bij ons ben je dus zeker geen nummer. Ons streven is om elke leerling zo snel mogelijk te laten afrijden voor het CBR examen , dat mooi aansluit op je pakket uren.

Rijschool Troy in Nieuwegein heeft in de praktijk een eigen lesmethode ontwikkeld die veel mensen blijkt aan te spreken. Door zijn rustige en geduldige manier van lesgeven, waarbij hij oog heeft voor het karakter van de leerling, is hij ook een uitermate geschikte instructeur voor mensen met faalangst. Wij stellen met elke leerling een eigen les plan op, omdat elke leerling een individu is en dus een eigen aanpak van rij les volgen nodig heeft ,word er naar de wensen en zelfbeheersing in de auto gekeken en aan de hand daar van samen met de leerling een les plan opgesteld. Op deze manier leert elke leerling op zijn/haar manier en kan dan al vrij snel het cbr examen gaan afleggen.

Rijschool Nieuwegein