Twenteplus
Image default
Groothandel

Zelfklevende etiketten voor een opvallend product

Wanneer u producent bent, zou u graag hebben dat uw product opvalt in de winkelrekken. De verpakking speelt hierbij een grote rol, maar met zelfklevende etiketten zorgt u ervoor dat ook de naam en de inhoudsinformatie duidelijk zijn weergegeven. Daarin is het essentieel dat u het juiste soort zelfklevende etiketten kiest die passen bij uw product. Schakel daarom een specialist in die u wijst op veelvoorkomende fouten en helpt om de juiste keuze te maken. Belona is hiervoor zeker aan te raden, aangezien zij over 35 jaar ervaring beschikken in deze branche.

Schakel innovatieve en vernieuwende ideeën in voor uw product

Bij Belona geloven ze dat een mooi label voor uw product essentieel is voor de creatie van een betrouwbaar merk. Daarom denken zij graag met u mee over de beste zelfklevende etiketten in uw geval. Zij lopen als branchespecialist namelijk voorop in het ontwikkelen van duurzame verpakkingen. De groeiende behoefte aan ecologische oplossingen is namelijk niet aan hen ontkomen. Reken daarom ook op een totaalpakket voor uw product, aangezien zij alle benodigde kennis zelf in huis hebben. Hun eigen moderne drukpersen zorgen ervoor dat ze met verschillende materialen kunnen werken, zoals PolyEthyleen (PE) en PolyPropyleen (PP).

Investeer in een sterke uitstraling

Wanneer u de expertise van Belona inschakelt voor uw eigen zelfklevende etiketten, horen zij graag wat uw product nu precies inhoudt. In sommige gevallen maken zij namelijk de blanco zelfklevende etiketten op maat. Hieromtrent gaat u het best te rade bij de specialisten zelf. Zij beschikken over vele jaren ervaring in het vak en wijzen u meteen op het juiste pad naar de perfecte etiketten voor uw product. Bovendien zijn de etiketten van Belona geschikt voor alle printers en elke weegschaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over compatibiliteit. Neem contact met hen op en voorzie een uitstekende etiket voor uw product.

https://www.belona.nl/