Twenteplus
Image default
Groothandel

Een webshop voor al uw tinctuur benodigdheden

Wilt u een tinctuur aanschaffen uit een groot assortiment met uiteenlopende planten en kruiden? Biosfeer Groede heeft al uw benodigdheden op één plek. Dit bedrijf biedt het meest uitgebreide aanbod aan biologische en gecertificeerde (oer)tincturen in de Europese Unie. Plantenteelt, productie van verschillende typen tinctuur en de verkoop van deze producten wordt hier allemaal onder één dak verricht. Zij waarborgen hun kwaliteit middels hun SKAL-, FSSC22000- en GMP+-certificeringen. Het proces blijft volledig in handen van dit bedrijf, van groei tot product.

Waarom een tinctuur van dit bedrijf?

Bij Biosfeer Groede verkopen ze een succesvol gestandaardiseerd tinctuur van medicinale kruiden, gebaseerd op een bewezen farmacopee. Zij vervaardigen deze van uniform geteelde en geproduceerde plantendelen, zowel verse als gedroogde. Door het hoge alcoholgehalte (32% tot 90%) heeft een tinctuur een uitstekende houdbaarheid, maar liefst tussen de twee en vijf jaar. Uiteraard gebruikt Biosfeer Groede enkel ethylalcohol van biologische geteelde rogge. Deze is zowel bio-gecertificeerd en van farmaceutische kwaliteit (96,4% v/v) om de werkzaamheid van de tinctuur te waarborgen. Dit bedrijf verkoopt en levert uw tinctuur als simplex of complex. Zo is het mogelijk om een tinctuur te kopen in bulk, met een volume van ½, 1, 5, 10, 20, 25 of 200 liter. Ook kan dit bedrijf consumentgerichte verpakkingen leveren, zoals flesjes van 50 ml of 100 ml. Biosfeer Groede levert haar tinctuur niet rechtstreeks aan particulieren; zij bieden deze aan voor zakelijke afnemers zoals therapeuten, fabrikanten, winkels en groothandels.

Neem contact op

Tinctuur wordt gebruikt voor een breed scala aan toepassingen. U kunt hierbij denken aan bestemmingen zoals voedingssupplementen en gewasbescherming. Ook wordt het ingezet als grondstof voor cosmetica, als ingrediënt voor voedings- en drankenindustrie en nog vele andere doeleinden. Heeft u nog vragen? Neemt u dan direct contact op met de experts van Biosfeer Groede! Hun deskundige medewerkers staan u graag te woord en helpen u met een persoonlijk koopadvies voor het uitkiezen van de juiste tinctuur.

https://biosfeer-groede.com/