Twenteplus
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een administratiekantoor voor uw mkb-bedrijf?

Door een administratiekantoor voor het mkb in te huren, zorgt u ervoor dat de administratie van uw bedrijf volledig up-to-date is. U kunt de salarisadministratie en het samenstellen van de jaarrekening overlaten aan de professionals van Weerts Bedrijfsadministraties B.V. in Krimpen aan den IJssel nabij Rotterdam, zodat u zich weer kunt richten op het voltooien van uw dagelijkse werkzaamheden. Lees hier meer over wat dit administratiekantoor voor uw mkb-bedrijf kan betekenen.

Waarvoor kunt u bij dit bedrijf terecht?

Weerts Bedrijfsadministraties B.V. is een administratiekantoor voor het mkb. Aangezien het mkb (midden- en kleinbedrijf) een bedrijfssector is waarop zeer specifieke wet- en regelgeving van toepassing is, is deze expertise zeer waardevol. Weerts Bedrijfsadministraties B.V. heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in de medische sector en het overgrote deel van het klantenbestand bestaat dan ook uit huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten. Dit betekent echter niet dat andere kleinschalige bedrijven niet van de waardevolle dienstverlening kunnen profiteren. In tegendeel zelfs.

Ontdek de talloze mogelijkheden

Het aanbod van administratieve werkzaamheden waar u bij dit administratiekantoor voor het mkb uit kunt kiezen is enorm. Enkele voorbeelden zijn:

  • Het regelen van de algehele boekhouding. Hierbij is Weerts Bedrijfsadministraties B.V. verantwoordelijk voor het bijwerken en bijhouden van de administratie van het gehele bedrijf.
  • Het opstellen van de jaarrekening. Dit jaarlijkse financiële overzicht is verplicht voor elk mkb-bedrijf en geeft u een goed beeld van de status van uw onderneming. Bij deze dienst profiteert u ook van nuttig advies over eventuele verbeteringsmogelijkheden.
  • Het bijhouden van de salarisadministratie. Hierbij kunt u ervoor kiezen de gehele administratie aan Weerts Bedrijfsadministraties B.V. over te laten of zelf wijzigingen door te voeren via het online salarissysteem.
  • Het indienen van de aangifte omzetbelasting. Deze periodieke taak kan veel tijd in beslag nemen en het is dan ook verstandig dit aan een expert over te laten.

Weet u al van welke dienst u wilt profiteren? Neem dan snel contact op met het kantoor.

https://www.weerts.nu/