Twenteplus
Image default
Groothandel

Vind hier de Volkswagen Kever Cabrio van je dromen

Ben je een echte oldtimer liefhebber? Gaat jouw hart bijvoorbeeld sneller slaan als er een Volkswagen Kever Cabrio voorbijrijdt? Dan wil je vast zelf ook zo’n mooie auto aanschaffen. VW Classics in Someren is dan dé plaats waar je moet zijn. De collectie van deze expert bevat veel oude automodellen, allemaal van goede kwaliteit. Wil je graag een Volkswagen Kever Cabrio aanschaffen? Dan moet je hier zeker eens gaan kijken. Op de website vind je alle beschikbare exemplaren, voorzien van handig informatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bouwjaar, kilometerstand en vermogen. Daarnaast is er op de website ook een webshop waarin je eenvoudig onderdelen voor je auto bestelt. Zo rijdt hij snel weer optimaal.

Elke oldtimer liefhebber haalt hier zijn of haar hart op

Als je graag een oldtimer wilt aanschaffen, weet je dus nu bij welke specialist je moet zijn. VW Classics heeft een grote liefde voor deze prachtige oude modellen van Volkswagen en heeft daarom ook een mooi aanbod aan Kevers. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Kever Cabrio 1500? Deze cabrio is body-off, wat betekent dat de bodem en de carrosserie van elkaar gescheiden zijn. Of is de Kever 1303 S meer wat voor jou? Bekijk alle beschikbare modellen online en laat je autohart sneller kloppen. Met welke oldtimer zie jij jezelf al rondtoeren?

Vraag gerust om meer informatie aan de experts

Bij de aankoop van een auto ga je meestal niet over één nacht ijs. Het is immers vaak een behoorlijke uitgave. Je wilt goed geïnformeerd zijn over de staat van de auto en zeker weten dat alles in orde is. Neem daarom ook gerust contact op met de specialisten van VW Classics en stel hen al je vragen. Ze vertellen je graag meer over de auto waar jij je oog op hebt laten vallen. Zo ben je snel op de hoogte van alle details.

https://www.vwclassics.nl/