Twenteplus
Image default
Groothandel

Op zoek naar een display koelkast? Hier vindt u alle mogelijkheden

Heeft u een display koelkast nodig om uw dranken of etenswaren koel te houden en tegelijkertijd op een mooie manier te presenteren? Bij Koopsretail vindt u zeker wat u zoekt voor uw horecazaak, winkel of bedrijfsruimte. Wanneer u bijvoorbeeld een horecazaak runt, wilt u graag aan uw klanten laten zien wat u verkoopt. Door uw producten goed in het zicht op te stellen, worden deze aantrekkelijk gepresenteerd en zullen uw klanten sneller een keuze maken. Bent u op zoek naar een display koelkast die tevens goed in uw interieur past? Bij Koopsretail schaft u een kwalitatief hoogwaardige koelkast aan die zeker een mooie toevoeging aan uw ruimte zal zijn. Bekijk het assortiment op de website van deze aanbieder en schaf vandaag nog uw nieuwe apparatuur aan!

Verschillende soorten display koelkasten voor uw onderneming

In het assortiment van Koopsretail vindt u diverse typen koelkasten die bij uw wensen aansluiten. Zo kiest u bijvoorbeeld voor dichte rvs koelkast voor uw keuken of een andere ruimte achter de schermen, of voor een display koelkast die u in het zicht van uw klanten plaatst. Deze koelkast is in verschillende groottes verkrijgbaar. Biedt u voornamelijk vriesproducten aan, bijvoorbeeld ijs of vleeswaren? Ook dan heeft u de mogelijkheid om uw producten mooi te presenteren, want dit bedrijf biedt ook display vrieskasten aan. Wanneer u al een display koelkast of vrieskast heeft, kunt u bij Koopsretail ook terecht voor de nodige accessoires.

Koop hier ook uw gekoelde werkbank

Wilt u uw producten op de werkvloer ook goed kunnen bewaren en tegelijkertijd ruimte creëren voor het bereiden van gerechten? Dan is een gekoelde werkbank ook een hele goede optie voor u. Het juiste type gekoelde werkbank, in het materiaal rvs, vindt u in de online winkel van Koopsretail. Deze werkbank heeft een digitale controller en een automatische ontdooifunctie. Uw personeel kan bovendien eenvoudig en comfortabel werken doordat de gekoelde werkbank in hoogte verstelbaar is. Bezoek de website van deze aanbieder en ontdek alle voordelen!

Gerelateerde artikelen

Een webshop voor al uw tinctuur benodigdheden

Waar vindt u het beste horeca meubilair?

Vind hier de Volkswagen Kever Cabrio van je dromen