Twenteplus
Image default
Groothandel

De tegelvloer in de keuken omtoveren tot een prachtig design

Wilt u graag een leuk motief op de tegels? Dan is een tegelvloer of -wand van Italiaanse tegels de perfecte keuze in uw keuken of badkamer. Italiaanse tegels staan bekend om het bonte kleurgebruik en de verrassende motieven die een prachtig, speels effect geven aan iedere ruimte. Bovendien is er zo veel keuze dat deze tegels geschikt zijn voor ieder interieurdesign, van landelijk tot modern.

Maak een keuze uit een ruim assortiment en vind de perfecte tegels

Als u nieuwe Italiaanse tegels zoekt om de tegelvloer in de keuken een frisse start te geven, dan bent u bij Intertegel in Dordrecht op de juist plaats. In het ruime assortiment van deze specialist vindt u zeker de tegels die u nodig heeft voor uw nieuwbouw- of renovatieproject. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het beste van twee werelden te combineren: een designvloer met unieke motieven die ook nog eens onderhoudsvriendelijk is. De keramiek van Italiaanse tegels is namelijk goed schoon te houden én te behandelen zodat de tegels blijven stralen. Daarnaast zit er een speciale coating overheen waardoor vloeistoffen en etensresten niet in de tegels zelf kunnen trekken. Dat is een groot voordeel van de tegelvloer ten opzichte van een houten vloer of vloerbedekking wanneer u deze in de keuken wilt leggen!

Plan een afspraak in om de tegels in het echt te bewonderen

Wilt u graag een keer langskomen in de showroom in Dordrecht om te kijken welke Italiaanse tegels zouden passen als tegelvloer in uw keuken? Neem dan telefonisch contact op om een afspraak te maken of vul het contactformulier op de website in. In de showroom wordt u te allen tijde voorzien van persoonlijk advies door een specialist, zodat u zeker de juiste keuze maakt voor uw tegels. Dankzij het ruime assortiment, zowel online als in de showroom, bent u altijd zeker van Italiaanse tegels die passen bij uw smaak.