Twenteplus
Image default
Woning en Tuin

Waarom kiest u voor een zitmaaier

Als u 400 vierkante meter of meer aan gras moet maaien, dan is dat een flinke klus, die u beter kunt uitvoeren met een zitmaaier. Zo hoeft u niet zelf dat hele eind een grasmaaier voort te duwen. Dit kost namelijk heel veel kracht, maar ook uren aan tijd. U kunt ook een robotmaaier gebruiken, maar die mist af en toe een plekje. Dit komt bijvoorbeeld omdat sommige plekken moeilijk bereikbaar zijn. Daarom is het kopen van een zitmaaier een goed idee. Met deze maaier kunt u eenvoudig grote oppervlakken maaien. Dit gaat veel sneller dan met een handmaaier, maar vooral ook veel eenvoudiger. U hoeft het gras zelfs niet op te ruimen, want dat wordt gewoon opgevangen. Zo wordt het maaien van het gras nog veel eenvoudiger.

Ontdek alle mogelijkheden van een zitmaaier

Als u een zitmaaier zoekt, dan zult u merken dat er veel verschillende opties zijn. Kies bijvoorbeeld voor een maaier van een groot merk als John Deere. U kunt ook maaiers selecteren op kleur of grootte, of een ander aspect. Kies het liefst ook voor een maaidek met een flinke breedte. Want hoe groter het maaidek, hoe sneller u klaar bent met maaien. Ook handig is een grote opvangbak, zodat u deze niet steeds leeg hoeft te gooien. Ook zijn er twee typen zitmaaiers, namelijk de tuintractor en een frontmaaier. Een frontmaaier heeft het maaimechanisme aan de voorkant zitten, waardoor u minder snel vastloopt een tuintractor heeft het maaimechanisme in het midden, waardoor u secuurder kunt maaien.

Koop uw zitmaaier bij dé specialist

Als u de keuze wilt hebben uit veel verschillende zitmaaiers, dan is De Kock Machines waar u moet zijn. U vindt hier maaiers van de beste merken, voor aantrekkelijke prijzen. Ga een proefrit maken, en koop een zitmaaier die bij u past. Deze wordt natuurlijk uitvoerig gecontroleerd voordat hij naar u vervoerd wordt. Dit gebeurt overigens binnen 2 werkdagen.

Gerelateerde artikelen

Een sierwerk is de perfecte toevoeging voor uw balkon of tuin

Vocht in huis bestrijden met vochtwerende verf

Goedkoop isolatiemateriaal van hoge kwaliteit