Twenteplus
Image default
Aanbiedingen

Zo kies je je gordijnen uit

Gordijnen koop je niet iedere dag en daar kun je best wel wat keuzestress van krijgen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden qua kleur en stofsoorten. Voordat de échte zoektocht van start kan gaan, willen wij jou op weg helpen met een aantal stappen om dit zo goed mogelijk aan te pakken. 

 

  1. Kies je woonstijl 

Voordat je gordijnen uitkiest is het belangrijk om inspiratie op te doen. Misschien heb jij jouw huis of de meubels al grotendeels uitgekozen. Dan zie je wellicht al een patroon in de spullen die je hebt uitgekozen. Deze kleuren of stijl kun je categoriseren in een woonstijl. Denk aan industrieel, landelijk, klassiek, retro of basic. Als je nog niks hebt uitgekozen, dan is het de kunst om uit te vinden wat je mooi vindt. Wat spreekt jou aan? Waar voel jij je hélemaal thuis? 

 

  1. Kies een kleur 

In jouw interieur stijl mag alles en niks moet. Het is de bedoeling dat het jou aanspreekt en blij maakt. Gordijnen koop je namelijk niet iedere dag. Je kunt kiezen voor een gordijn in warme kleuren, pastel kleuren of heldere kleuren.  

 

  1. Kies met of zonder verduistering 

Je kunt kiezen voor verduisterende gordijnen of lichtdoorlatende gordijnen. Een verduisterend gordijn kan ideaal zijn in de slaapkamer omdat het geen licht doorlaat. Vitrages of inbetweens laten meer licht door en zorgen voor sfeer in iedere ruimte. Vitrage gordijnen laten meer licht én zicht door. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en behouden uitkijk. Inbetweens zorgen voor beperkt lichtinval en inkijk. Voor een slaapkamer kun je het beste gaan voor overgordijnen. Deze bieden veel privacy en isoleren ook nog!  

 

  1. Bestel gordijnen naar jouw wens bij Raamdecoratie.com! 

Gordijnen kunnen zorgen voor erg veel sfeer in de woon- of slaapkamer. Ze zorgen voor privacy, beperkte lichtinval en isolatie. Wat wil een mens nog meer? Ook kun je kiezen voor gordijnen die meer licht doorlaten zodat er veel licht in de woning blijft. Bij Raamdecoratie.com kun je kiezen uit veel verschillende stoffen. Elke stof heeft z’n eigen structuur en transparantie. Ze kunnen op maat gemaakt worden en worden snel bij je thuis geleverd. 

https://www.raamdecoratie.com/

Gerelateerde artikelen

Twee soorten verzendzakken

Waterman mannen

Dag vol workshops bij jou in de klas!