Twenteplus
Image default
Bedrijven

Bestel de lekkerste hapjes voor elk gelegenheid!

Een verjaardag, een High Tea, bedrijfsfeest of bij andere aangelegenheden is er niks lekkerder dan kwalitatief goede hapjes. Maar alle inkopen doen en vervolgens het geknutsel in de keuken, daar zit niet iedereen op te wachten. Begrijpelijk! Maar hoe kom jij dan aan kwalitatief goede hapjes? Daar hebben wij de oplossing voor! Jij kunt de gewenste Hapjes bestellen bij de hapjescateraar.

Het brede assortiment

Smaken verschillen. Daarnaast zijn er ook verschillende redenen om hapjes te bestellen. Bestel jij je hapjes voor de lunch of juist warme hapjes voor oudejaarsdag het maakt niet uit! Door de verschillende keuzes en groottes van boxen is er echt voor iedereen iets.

Wist je dat er zelfs boxen zijn voor Halalhapjes! Dit om de diversiteit aan te tonen. Alle hapjes worden vers in eigen keuken gemaakt. Hierdoor zijn alle producten vers en is de variatie in de verschillende boxen immens. Wij krijgen al zin in de hapjes terwijl we erover schrijven!

Graag lichten wij de halalbox even uit, want wat zit er allemaal in? In de box zitten o.a. wraps, kipgehaktballetjes, kipsaté, pasteitjes en halalburgers afhankelijk van welke box je kiest. Alle hapjes worden tevens in een kleine vorm gemaakt, waardoor het eten ervan gemakkelijk gaat.

Hoe werkt het dan?

Het is handig om te weten hoe het concept werkt! Dit zodat de hapjes niet verloren gaan. Voor 12:00 uur s ’middags besteld is de volgende dag in bezorgd. De bezorging zal tussen 08:00 – 15:00 plaatsvinden. De avond van te voren krijg je een sms met een bericht met verdere informatie.

Hapjes bestellen is de ideale oplossing voor kwalitatief goede hapjes om jou feest, diner, sportevenement of vergadering tot een succes te laten worden.

De keuze uit standaard pakketten is reuze, maar zoals we aangaven smaken verschillen. Waardoor je niet echt kan vinden wat je zoekt. Als jij hapjes besteld kun jij je wensen doorgeven, zodat de chefs van de hapjescateraar zich daar op kunnen aanpassen. Wil jij iets helemaal bijzonders? Schroom dan niet om contact op te nemen! 

Gerelateerde artikelen

Versier jouw babyshower met de leukste cupcake vormpjes!

Waarom een Herman Miller bureaustoel dé verstelbare bureaustoel voor jou is

3 tips voor een keuken op maat!