Twenteplus
Image default
Aanbiedingen

Wonen in Losser met Jahnig ter Braak makelaars

Op zoek naar nieuwbouw in Losser?

Wanneer je op zoek bent naar een huis in Losser dan is niet zonder reden. Je wilt er heel graag wonen om de plek, de locatie en de omgeving. Een Lossenaar gaat daarom ook niet zomaar weg uit Losser. Goed nieuws als je op zoek bent naar nieuwbouw in Losser. Want de start van Project De Saller gaat van start naar verwachting in december 2021. Hier komen 10 2-onder-1 kapwoningen met alle ruimte om te leven en te genieten. Daarnaast komen 8 royale kavels beschikbaar die bestemd zijn voor vrijbouw. Deze kavels worden aangeboden met vrije keuze voor de aannemer en architect.

De voordelen van het nieuwbouw project

Een geweldige kans natuurlijk om je droom te realiseren en te gaan wonen in Losser. De 10 woningen worden ook nog eens heel compleet aangeboden. De verkoopprijs is namelijk inclusief:

  • Een vrij besteedbare keukencheque
  • badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
  • Zonnepanelen op het dal
  • Warmtepomp (gasloos wonen)
  • Gemetselde berging
  • Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en de eerste verdieping
  • Inclusief HR+++ glas in de complete woning
  • Super duurzaam en klaar voor de toekomst, conform de allerlaatste BENG-eisen

Koop uw droomhuis in Losser via Marcel Kon

Altijd al gedroomd om vrij te wonen p een rustige en groene locatie? Ruime woonkeuken met een heerlijke zonnige tuin? Dan is Project de Saller zeker iets voor jou. Lukt het je om een kavel te kopen? Dan zijn de mogelijkheden natuurlijk helemaal eindeloos. De uitzicht en locatie van deze kavels zijn een lust voor het hoog.

Maar wat als deze nieuwbouw woningen en kavels niet meer te koop zijn? Ook dan zijn er mogelijkheden om te kiezen voor bestaande bouw via makelaar Marcel Kon makelaardij. Wij zitten scherp met ons team op de woningmarkt en zijn continu op zoek naar nieuwe woningen en komen daarom graag in contact met woningverkopers die hun huis willen verkopen in Losser of omgeving. Het voordeel is dat wij als makelaar de meest gunstige voorwaarden kunnen regelen voor de verkoop van je huis.

Wat houden de woningvoorschriften BENG in?

BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig een woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. De meeste nieuwe woningen moeten worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen die gelden vanaf 1-1-2021. Dat betekent dat deze huizen extra energiezuinig zijn, méér dan wettelijk verplicht. Dat is natuurlijk goed nieuws, want je huis is dat voorbereid op de toekomst!

Een goed voorbeeld hiervan is gasloos bouwen met een warmtepomp. Geen gasleidingen meer, maar alles elektrisch en dat is beter voor het milieu omdat er minder fossiele brandstoffen worden verbruikt. De combinatie van een Hoge Rendement CV Ketel, zonnepanelen, een warmtepomp en HR+++ glazen, maken de woning super efficiënt in energieverbruik. En dat betekent natuurlijk weer lagere maandlasten 🙂

Laat je goed informeren door onze NVM makelaars

Bij het kopen van een huis komt er veel op je af. Daarom is het extra belangrijk dat je goed gevoel hebt met je aankoopmakelaar en je altijd hem of haar kunt vragen voor advies of meer informatie. Het team van Marcel Kon staat voor je klaar met raad en daad. Dat doen we al jarenlang met veel plezier en de deur van ons kantoor staat altijd open. We zijn bereikbaar via chat, mail, whatsapp en telefoon en reageren altijd snel. Maak een afspraak met ons makelaarskantoor nabij Losser in Enschede via 053 – 430 7370 of per mail via enschede@marcel-kon.nl.

https://www.jahnigterbraak.nl/