Twenteplus
Image default
Aanbiedingen

Dag vol workshops bij jou in de klas!

Of het nu dansen is of schilderen, een bezoekje aan een theater of juist aan een museum: kunst en cultuur zijn hoe dan ook belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Door hen nu kennis te laten maken met allerlei disciplines zullen ze zich verder ontwikkelen, voorkeuren krijgen en groeien ze misschien wel op tot de theaterbezoekers van de toekomst! Of de theatermakers, wie zal het zeggen. Omdat scholen het enorm druk hebben neemt Grote Broer graag de organisatie voor diens rekening, op deze manier kan de basisschool toch voorzien in goede cultuureducatie zonder te veel druk op zichzelf te leggen. 

Dag vol culturele workshops

Hoewel Grote Broer ook zeker losse workshops kan verzorgen is het natuurlijk nog veel leuker om een heel dagproject te organiseren. Groter Broer is daar voor al jouw culturele activiteiten en projecten op de basisschool. De activiteiten worden aangepast en op maat gemaakt voor de specifieke doelgroep. Ook kunnen we meedenken en wat schaven om het in bepaalde thema weken te laten passen bijvoorbeeld. De culturele dagprojecten van Grote Broer zijn erg divers waardoor er voor ieder iets wils is.

Theater activiteit in de klas

Grote Broer biedt verschillende theaterprojecten aan voor in de klas! Laat de fantasie van de leerlingen de vrije loop en ga hiermee aan de slag. Onder begeleiding van een goede en professionele workshopdocent komen er zo allerlei mooie dingen tot stand. De leerlingen zullen de basis van theater leren kennen, ze kunnen een eindproduct presenteren en zullen hun expressieve vaardigheden verder sterk ontwikkelen! Organiseer samen met Grote Broer dit theater project op school! Er worden verschillende thema’s aangeboden zoals Opa en de Reismachine, maar ook een theaterdag over Ridder Roeland. Hartstikke leuk dus. Theater niet helemaal jullie ding? Kijk dan eens bij onze muziek projecten of de dansdagen die we ook organiseren!

https://www.grotebroer.nl