Twenteplus
Image default
Aanbiedingen

Horoscoop vandaag voor elk sterrenbeeld

In de horoscoop vandaag voor elk sterrenbeeld kun je lezen wat de sterren voor jou in petto hebben vandaag voor jouw astrologisch teken.

Horoscoop vandaag sterrenbeeld Ram

Je weet je vandaag goed uit te drukken. In de liefde is het een goed moment om je gevoelens te communiceren. Als iets je al een tijdje dwars zit, dan kunnen jullie nu gezamenlijk gepaste oplossingen vinden. Ook op je werk komt dit goed van pas. Natuurlijk werkt niet iedereen op zondag, maar je kunt deze boost bijvoorbeeld ook gebruiken om je cv nog eens kritisch onder de loep te nemen en bij te werken.

Horoscoop vandaag Stier

Vandaag en de rest van de week doe je er goed aan om geld en vriendschappen gescheiden van elkaar te houden. Mercurius retrograde en staat op een ongunstige hoek met Neptunus, dus de kans is groot dat dit slecht zou uitpakken.

Horoscoop vandaag Tweelingen

Er liggen miscommunicaties op de loer door de invloed van Mercurius, dus hou hier rekening mee. Je bent nogal een flapuit, maar zelfs je beste bedoelingen kunnen deze week verkeerd aankomen. Vooral op je werk kan dit problemen opleveren. Deze invloed blijft de hele week aanhouden.

Horoscoop vandaag Kreeft

Je voelt je al een tijdje niet zo lekker in je vel. Alles voelt zwaar en traag, alsof je moet rennen in een droom, maar het lukt niet. Vertroetel jezelf vandaag en gun jezelf tijd om bij te komen. Tegen woensdag komt Venus je teken binnen, en dan verschuift deze energie weer. Je zult je dan een stuk energieker en zelfverzekerder voelen.

Horoscoop vandaag Leeuw

Je hebt een intense periode achter de rug, dus je voelt je behoorlijk uitgeblust. Maak gebruik van deze stralende zondag om goed uit te rusten en weer even bij te tanken. Als je behoefte hebt om even alleen te zijn, dan is dat ook prima. Het voelt nu even zwaar, maar houd hoop. Dit zijn de laatste loodjes! Na donderdag krijg je meer mogelijkheden om te ontspannen en je hart weer open te stellen voor je geliefden. Je hebt nu gewoon even tijd voor jezelf nodig. Gun het jezelf!

Horoscoop vandaag Maagd

Het wordt een stralende zondag en met alle nieuwe maatregelen voelt het alsof je letterlijk meer ademruimte hebt. De komende dagen voelt het nog even onwennig, maar er komen gunstige astrologische invloeden voor je aan. Vooral donderdag belooft een romantische dag te worden. Je kunt een nieuwe liefde ontmoeten of vernieuwde passie voelen bij je huidige partner. Het is ook een mooie dag om een nieuwe liefde aan je vrienden en familie voor te stellen.

Lees meer in je horoscoop vandaag Maagd

Horoscoop vandaag voor sterrenbeeld Weegschaal

Je wilt vandaag genieten en de bloemetjes buiten zetten! Toch blijft er iets knagen en voel je je nog niet in je element. Donderdag komt daar verandering in, want dan zorgen de invloed van Venus en Jupiter voor prachtige energieën. Heb nog even geduld want er staat je veel goeds te verwachten!

Lees meerin de horoscoop vandaag Weegschaal

Horoscoop vandaag Schorpioen

Je hebt vandaag zin om te genieten en met dit prachtige weer kun je weer even flink bijtanken. En maak er gebruik van, want vanaf donderdag krijg je veel mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Je voelt vooral op creatief gebied nieuwe inspiratie. Je kunt dit uiten via kunst, maar ook met creatieve oplossingen voor problemen op je werk.

Horoscoop vandaag Boogschutter

Mercurius is retrograde in jouw huis van relaties, dus het is extra belangrijk dat je heel zorgvuldig je woorden kiest. Maar luister ook bewust en aandachtig, want ook daar kunnen veel miscommunicaties ontstaan.

Horoscoop vandaag Steenbok

Deze stralende zondag wil je het liefst met iemand delen, maar heb nog even geduld! Venus, de planeet van de liefde, geeft je liefdesleven op donderdag een enorme boost. Als je single bent, kun je een leuk nieuw persoon ontmoeten met wie je meteen een klik hebt en op dezelfde golflengte lijkt te zitten. Als je al een partner hebt, dan is het alsof jullie elkaar op een heel andere manier leren kennen en weer vlinders in jullie buik voelen.

Horoscoop vandaag Waterman

Je zit al een poosje niet helemaal lekker in je vel. Je hebt hard gewerkt de afgelopen periode. Daar is niets mis mee en het resultaat is er ook naar, maar soms ben je iets te hard voor jezelf. Gun jezelf ook momenten om je succes te vieren en gewoon te genieten en en rusten. Zo kun je weer in contact komen met je innerlijke speelsheid en voelt al dat werken niet zo zwaar, maar kun je er echt weer lol aan beleven.

Horoscoop vandaag Vissen

Je bent graag creatief bezig, maar de laatste tijd lijkt het alsof je muze je is ontvlucht. Gelukkig komt daar donderdag verandering in. Het is astrologisch gezien waarschijnlijk zelfs de gunstigste dag van het jaar. Je voelt je creatief en op dreef, en de ene inspiratie volgt de andere. Ook op je werk bedenk je allerlei creatieve oplossingen waar niemand anders op zou zijn gekomen, en dit geeft je carrière een mooie boost. Als je al een poosje overweegt om een andere baan te zoeken, dan is het bovendien een mooi moment om je cv nog even onder de loep te nemen.