Twenteplus
Image default
Dienstverlening

Vertrouw op het specialisme van uw advocaat uit Roosendaal

Sommige situaties zijn zo vervelend dat u ze liever niet had willen maken. Denk bijvoorbeeld aan een echtscheiding die niet in harmonie kan worden uitgesproken of een erfenis die een verdeling binnen de familie teweegbrengt. Ook zakelijke geschillen tussen werkgever en werknemer voorkomt u liever of brengt u snel tot een goed einde. Hier is vaak tussenkomst van een advocaat voor nodig.

Krijg iedere vervelende situatie onder controle met hulp

Als u op zoek bent naar een advocaat in de regio Noord-Brabant die u kan bijstaan tijdens een vervelende situatie, dan helpt Advocatenkantoor Van Beers uit Roosendaal u uit de brand. De juridische bijstand die u van deze advocaat ontvangt, is zowel deskundig als begrijpelijk. U heeft constant inzicht in de voortgang van uw dossier en deze advocaat geeft duidelijke uitleg bij zaken die u niet begrijpt. Het voortvarende optreden van Advocatenkantoor Van Beers heeft al vele cliënten geholpen om situaties te beteugelen, van mediatiegesprekken tot zittingen in een van de rechtbanken in Noord-Brabant.

De rechtsgebieden waar u dit advocatenkantoor voor inschakelt

Praktisch alle zaken die te maken hebben met rechtsgang voor particulieren én zakelijke partijen, worden door deze advocaat uit Roosendaal behandeld. Denk hierbij aan:

  • Familiezaken zoals echtscheidingen, omgangsregelingen, vaderschap en erkenning, boedelscheidingen en curatele/bewindvoering/mentorschap
  • Strafbare feiten zoals gewelds-, vermogens-, verkeers-, zeden- en levensdelicten
  • Geschillen met andere partijen zoals burenruzies, betalingsachterstanden of wederpartijen die afspraken niet nakomen
  • Zaken met betrekking tot instanties zoals de (onterechte) verlaging van een uitkering

Ook zaken die de door de overheid gesubsidieerd worden, zogenoemde pro deo-zaken, worden door advocaat Van Beers uit Roosendaal opgepakt.

Vrijblijvend uw zaak bespreken

Al vele cliënten zijn u voorgegaan wanneer zij hulp nodig hadden van een advocaat. De specialisatie bij dit kantoor is erg breed, zodat u hier altijd de juiste dienstverlening geniet. Neem vrijblijvend contact op om uw zaak of geschil te bespreken, zodat er gekeken kan worden naar een oplossing. Bel naar de vestiging of vul het contactformulier op de website in.

https://vanbeers-advocaat.nl/