Twenteplus
Image default
Dienstverlening

Laat een professionele Scope 8 of Scope 10 inspectie uitvoeren

Sommige verzekeraars vragen om een Scope 8 of Scope 10 inspectie uit te voeren. Dit is een grondige inspectie van elektronische installaties. Deze installaties worden vervolgens gecontroleerd op onder andere brandgevaar. Scope 8 en Scope 10 inspecties vallen onder de nieuwe richtlijn NTA 8220. In deze richtlijn staan maatregelen voor het voorkomen van brand- en elektrocutiegevaar. Verder wordt het brandrisico in kaart gebracht.

Wat voor inspecties kunnen er worden uitgevoerd aan elektrotechnische installaties?

Natuurlijk wilt u uw medewerkers een veilige werkomgeving bieden. Dat is dan ook de reden dat verzekeraars en allerlei overheidsinstanties diverse inspecties van uw elektrische installaties eisen. Daarom worden de Scope 8 en Scope 10 inspecties uitgevoerd volgens de NEN 1010 en de NEN 3008 normen. Met deze aanvullende inspecties bent u extra goed beschermd tegen brandgevaar. Als deze inspecties van Omega Inspectie met goed gevolg worden afgelegd, krijgt u een certificaat dat aangeeft dat de situatie bij u veilig is. U moet wel weten dat een Scope 8 en een Scope 10 inspectie niet verplicht is, maar u wel een hoop zekerheid biedt.

Vraag uw inspectie snel aan

Wilt u een inspectie van uw technische installaties volgens Scope 8 of Scope 10 aanvragen, die dan uitgevoerd wordt door Omega Inspectie? Neem dan contact op met deze specialist voor technische inspecties. Doordat deze deskundigen altijd veilig en op een grondige manier werken, weet u zeker dat u uw elektrische installaties veilig kunt blijven gebruiken. Verder worden de inspecties altijd volgens uw wensen uitgevoerd en ze worden altijd ingepland, rekening houdend met uw agenda. Vraag om meer informatie door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar deze specialist.