Twenteplus
Image default
Dienstverlening

Vertrouw op een specialist qua vloerverwarming voor het infrezen

In de afgelopen jaren heeft de vloerverwarming aan populariteit gewonnen bij woningeigenaren en ondernemers. Het laten infrezen van een vloerverwarming in de cementdekvloer van uw ruimte brengt namelijk meerdere voordelen met zich mee. Allereerst profiteert u op esthetisch niveau van meer ruimte. Doordat er geen radiator hangt, heeft u de mogelijkheid om uw volledige ruimte te benutten en de inrichting écht naar uw zin te zetten. Daarnaast zorgt een vloerverwarming voor geleidelijke verwarming van de volledige ruimte, in plaats van concentratie op één stuk. De stabielere temperatuur zorgt ervoor dat de thermostaat minder vaak omhoog gezet hoeft te worden. Dat ziet u terug op uw energierekening!  

Een cementdekvloer vraagt om een professionele benadering

Denkt u erover om in uw woon- of badkamer een vloerverwarming te laten leggen? Of wilt u in uw kantoorruimtes de temperatuurregulatie op een efficiëntere manier regelen? Wat uw reden ook is, het aanleggen van een vloerverwarming vraagt om veel kennis en expertise. Het infrezen van een vloerverwarming in de cementdekvloer laat u dus met een gerust hart over aan een professional. Denk hierbij aan Multi Vloeren Brabant, een ware vloerspecialist met een showroom in Boekel. Al sinds 2001 helpen zij bedrijven en particulieren met het realiseren van prachtige vloeren en een aangename temperatuur in uiteenlopende ruimtes. Samen met u wordt gekeken welke verwarmingselementen het beste passen bij uw wensen en het soort vloer dat u heeft, waarna het proces volledig voor u uit handen wordt genomen. Van planning tot afwerking – alles wordt voor u geregeld.

Vraag een gratis offerte op maat aan

Als u graag een persoonlijke service wilt ervaren bij de vloerverwarming infrezen in de cementdekvloer, dan staat Multi Vloeren Brabant uit Boekel voor u klaar. Het bedrijf werkt bewust kleinschalig om iedere opdrachtgever te voorzien van een kwaliteitsvloer die volledig op maat gemaakt is. Neem contact op door te bellen naar de vestiging of vraag gratis een offerte aan via de website.