Twenteplus
Image default
Zakelijk

Goed in je vel dankzij loopbaancoaching vlakbij huis in Limburg

Er zijn meerdere situaties mogelijk waarbij het prettig is om wat extra begeleiding te krijgen. Loopbaancoaching is een fijne manier om beter inzicht te krijgen in jouw situatie bij je werkgever in Limburg of wanneer je ontslag dichtbij komt als gevolg van een reorganisatie. Het kan ook zo zijn dat je moeite hebt met een balans vinden tussen je werk- en privéleven, waardoor je vaak een gehaast of gestrest gevoel hebt. Dit is niet prettig voor jezelf en je gezin, waardoor de spanningen sneller op kunnen lopen in je privéleven. Het resultaat is dat je ook op de werkvloer meer geprikkeld bent, wat weer nadelige gevolgen kan hebben voor je prestaties. Doorbreek samen met een coach deze vicieuze cirkel.

Maak jouw wensen werkelijkheid en zie overal kansen

Tijdens de sessies van loopbaancoaching vlakbij jouw woonplaats in Limburg ga je samen met een coach op zoek naar praktische manieren om jouw wensen en verlangens werkelijkheid te maken. Daarnaast krijg je tijdens het zelfonderzoek een duidelijk inzicht in jouw talenten, maar ook waar je zwaktes liggen en wat je hieraan kunt doen. Je versterkt je persoonlijkheid en zorgt ervoor dat je discussies niet meer uit de weg gaat. Zet je gedachten om en bekijk een carrièreswitch als de kans die je nooit hebt benut. Zorg ervoor dat je geen kansen laat liggen en achteraf geen spijt hebt. Pak alle mogelijkheden aan en leer tijdens loopbaancoaching wat jouw kracht is!

Plan jouw intake nu in

 Als je op zoek bent naar fijne loopbaancoaching in Limburg, dan ben je bij JB Lifecoaching op de goede plaats. Janine Bakker is een persoonlijke, betrokken coach die je helpt en uitstekende ondersteuning biedt wanneer je het gevoel hebt stil te staan in jouw carrière. Als je meer uit je werk wilt halen, neem dan contact op en maak een afspraak voor de intake bij JB Lifecoaching.

https://jb-lifecoaching.nl/