Twenteplus
Image default
Vervoer en transport

Een taxibus in Eindhoven en Veldhoven

Bent u een Veldhovenaar en heeft u een taxi in Veldhoven nodig? Dan kent u vast al het betrouwbare taxibedrijf De Prins Taxi. Al jarenlang kunt u de chauffeurs van dit bedrijf met een taxi of taxibus vinden op vaste standplaatsen in Veldhoven en Eindhoven. Of u nu naar Eindhoven Airport moet of dat u opgehaald wilt worden van ergens anders in de omgeving, dit taxibedrijf staat altijd voor u klaar. Ook als u een bedrijf runt of in naam van een bedrijf een taxirit nodig heeft bent u aan het goede adres. Niet alleen zijn de chauffeurs goed opgeleid en spreken ze meerdere talen, wat heel handig is voor het vervoeren van buitenlandse zakenrelaties, de taxi’s en chauffeurs zien er altijd pico bello uit.

Van- en naar Europese vliegvelden voor een vaste prijs

De Prins Taxi rijdt niet alleen op Nederlandse, maar ook Europese luchthavens. Onder de mogelijkheden vallen: Schiphol, Rotterdam, Maastricht, Brussel, Charleroi, Antwerpen, Düsseldorf, Keulen, Frankfurt M. en Weeze NRN Airport. Er zijn voor het ophalen en brengen van klanten vanaf deze luchthavens vaste tarieven en vooraf reserveren is nodig. Als een reguliere taxi te klein is kunt u ook een taxibus reserveren. Deze optie is iets duurder dan de reguliere optie. De prijzen ranken van 110 tot 350 voor de normale taxi en van 140 tot 400 voor de taxibus vanuit Eindhoven. Kunt u zelf niet meereizen om uw klantenrelaties op te halen? Geen probleem, de chauffeur klaart deze klus door een naambord omhoog te houden in de aankomsthal.

Feestje te vieren? Kies voor de discotaxi!

Een taxirit is veel leuker als u voor de discotaxi kiest. Dit speciale vervoermiddel is erg populair onder feestgangers en mensen die graag een leuke taxirit willen beleven. In deze discotaxi kunt u zelf de muziek regelen en discolampen aanzetten. Naast het leuke aspect is het ook een goede manier om veilig thuis te komen na een avond stappen. Geen zorgen over wie de BOB is, u kunt in de feeststemming blijven totdat u veilig en wel thuis bent afgezet. Nieuwsgierig geworden? Informeer dan naar deze speciale taxibus bij De Prins Taxi in Eindhoven.

https://deprinstaxi.nl/