Twenteplus
Image default
Zakelijk

Een boek uitgeven in eigen beheer kan heel gemakkelijk

Heb jij schrijfambities en wil je graag een eigen boek uitgeven in eigen beheer? Dit lijkt misschien een moeilijke klus, maar met de juiste begeleiding lukt het zeker. Is je verhaal al af of moet je nog beginnen? In beide gevallen staan de experts van BigBusinessPublishers voor je klaar. Zij weten precies wat er allemaal komt kijken bij het uitgeven van een boek. Natuurlijk moet eerst het verhaal goed op papier staan. Weet je al een onderwerp, maar lukt het maar niet om aan het schrijven te beginnen? Deze specialisten helpen je graag op weg. Ze bakenen het onderwerp af en kunnen je helpen met de schrijfplanning. Hierdoor wordt jouw eigen boek werkelijkheid.

Professionele begeleiding tijdens elke fase

Met alleen schrijven ben je er natuurlijk nog niet. Daarna moet immers de vormgeving gekozen worden en moet je het boek laten drukken. Ook moet je een ISMB-nummer aanvragen en zijn er nog meer administratieve zaken die je zeker niet mag vergeten. Gelukkig zorgt BigBusinessPublishers, gevestigd in Utrecht, dat alles netjes geregeld wordt bij het uitgeven van je boek in eigen beheer. Bij dit bedrijf krijg je tijdens elk fase de juiste begeleiding. Eerst tijdens het schrijven van je verhaal en daarna bij de afwerking, het drukken en de administratie. Zo zie je niets over het hoofd en kun je echt genieten van het prachtige resultaat.

Jouw boek staat binnenkort in de boekenkast!

Als je jouw boek in eigen beheer gaat uitgeven met de hulp van BigBusinessPublishers, weet je zeker dat je boek op het gewenste moment af is en verkocht kan worden. Dus wil je jouw boek binnenkort graag terugzien in boekenkasten en de boekhandels? Neem dan contact op met dit bedrijf en vertel de experts jouw wensen. Dan vertellen zij je graag over de mogelijkheden en gaan ze direct voor je aan de slag. Zet dus nu de eerste stap naar jouw persoonlijke boek!

https://www.bbpublishers.nl/