Twenteplus
Image default
Zorg

Praktijk met goede begeleiding voor logopedie in omgeving Bergen op Zoom

Het kan zowel voor kinderen als ouders erg lastig zijn wanneer er communicatiestoornissen worden geconstateerd. Kinderen en jongvolwassenen krijgen het gevoel dat ze buiten de groep vallen of niet goed mee kunnen werken met de rest van de klas. Ouders hebben angst dat hun kinderen op achterstand raken of emotioneel niet prettig in hun vel zitten. Door communicatiestoornissen en -problemen in een vroeg stadium te herkennen, kan behandeling het leven voor kinderen en jongvolwassenen een stuk aangenamer maken. De logopedist helpt u hierbij.

Een allesomvattend werkgebied met betrekking tot communicatiestoornissen

Voor een zeer goede behandeling op het gebied van logopedie in Bergen op Zoom, het westen van Noord-Brabant, bent u bij Trivers Roosendaal op de juiste plaats. De logopedisten focussen zich op het maken van een behandeling op maat, zodat uw zoon of dochter zich prettig voelt. Daarbij wordt altijd een duidelijke uitleg gegevens; kinderen, jongvolwassenen én hun ouders uit Bergen op Zoom weten precies waar ze aan toe zijn bij een behandeling in logopedie bij Trivers. Het werkgebied omvat de volgende takken en communicatiestoornissen:

  • Adem: benauwdheid, heesheid en hyperventilatie oplossen met ademhalingstrainingen
  • Gehoor: luistertrainingen en spraakafzien
  • Schrijf- en leesproblemen: taalontwikkelingsproblemen, afasie, dyslexie en andere taalgerelateerde communicatieproblemen
  • Sensorische informatieverwerking: nieuwe manieren leren om de prikkels te verwerken of te reguleren
  • Slikken: oplossingen bij eet- en drinkproblemen, slikproblemen, en duim-, vinger- of speenzuigen
  • Spraak: behandeling van stotteren, slissen en articulatiestoornissen
  • Stem: spreken in het openbaar

Een afspraak inplannen met én zonder verwijsbrief

Trivers Roosendaal in de allround praktijk voor logopedie in het westen van Noord-Brabant, waar ouders uit de omgeving van Bergen op Zoom terecht kunnen met hun kinderen. Wilt u graag weten er op het gebied van logopedie voor uw zoon of dochter kan worden betekend? Bij Trivers Roosendaal is het mogelijk om met én zonder verwijsbrief een afspraak te maken. Plan online een consult in, bel naar de praktijk of stuur een e-mail.

https://triverslogopedieroosendaal.nl/