Twenteplus
Image default
Vervoer en transport

De elektrische bakfiets is hét transportmiddel voor kinderen

Een elektrische bakfiets is de ideale fiets voor ouders. Even de kinderen naar school of naar het kinderdagverblijf brengen wordt met dit soort fietsen wel heel gemakkelijk. Het maakt niet uit of u mee- of tegenwind heeft, want de fiets ondersteunt u waar nodig. Zo is het ook niet erg wanneer er wat meer gewicht in de bak zit. U hoeft zelf immers niet al het zware werk te doen, want de trapondersteuning helpt mee. Daarnaast is het ook veel veiliger om een bakfiets te kopen en hiermee de kinderen te vervoeren. Zelf fietsen is goed voor de motorische ontwikkeling, maar kan in het hedendaagse verkeer erg gevaarlijk zijn. Met een elektrische bakfiets houdt u de controle en zitten de kinderen veilig in de bak.

Bestel uw fiets online of ga langs in de winkel

Nu vraagt u zich waarschijnlijk af waar u het best zo’n handige elektrische bakfiets kunt kopen. Het antwoord is simpel: bij Fietskar.nl. Zij verkopen een breed assortiment aan fietsen in de winkel en in de webshop. Zo is de keuze aan u of u de fiets online bestelt vanuit uw luie stoel of langsgaat bij de winkel om de fiets in het echt te zien en uit te proberen. Welke keuze u ook maakt, u heeft de fiets snel in huis. Wanneer u in de webshop bestelt, wordt deze namelijk al binnen enkele dagen thuisbezorgd zonder dat u hier verzendkosten voor betaalt. Daarnaast kunt u ook bij hen terecht voor het onderhoud en eventuele reparaties.

Keuze uit een breed scala aan modellen

Gaat u een bakfiets kopen bij Fietskar.nl? Dan heeft u de keuze uit diverse modellen, dus u vindt zeker een elektrische bakfiets die aan al uw wensen voldoet. Bij sommige modellen bestaat zelfs de mogelijkheid om een extra bankje te bestellen voor de bak. Ook zijn er voetenzakken die de beentjes van uw kinderen goed warm houden. Werkelijk alles wat u nodig heeft om comfortabel van de bakfiets gebruik te kunnen maken vindt u dus bij Fietskar.nl.