Twenteplus
Image default
Dienstverlening

Is de radiateur van uw auto toe aan reparatie?

Wanneer de radiateur van uw auto reparatie behoeft, is het verstandig om hier niet te lang mee te wachten. Zo voorkomt u onnodige extra beschadiging en gaat u altijd veilig op weg. Als u een reparatie laat uitvoeren, wilt u natuurlijk verzekerd zijn van een deskundige uitvoering. Kies daarom voor een professionele garage die deze en andere reparaties voor u kan uitvoeren. RDN is een hiervoor een uitstekende keuze. Dit bedrijf levert dagelijks door geheel Nederland een groot aantal producten, zoals (kachel)radiateuren, oliekoelers, interkoelers, condensors en expansieventielen. U bent er dus zeker van dat de radiateur van uw auto altijd binnen een kort tijdsbestek een reparatie kan ondergaan.

Een STEK-gecertificeerde specialist

Als u de specialisten van RDN inschakelt voor de reparatie van uw radiateur, geniet u altijd van hoge kwaliteit. Dit bedrijf beschikt over het STEK-certificaat. Dit houdt in dat zij hebben aangetoond dat ze garant staan voor:

  • Hoogstaande kwaliteit
  • Een professionele service
  • Een milieuvriendelijke handelswijze

Voor u betekent dit certificaat dus dat u altijd voorzien bent van optimale kwaliteit. Bovendien zijn alle specialisten van dit bedrijf gediplomeerd met de juiste diploma’s. Uw airco, en gehele auto, is hier in de beste handen.

Alles voor een veilige auto

Niet alleen voor de reparatie van uw radiateur bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres. Zij verlenen ook diverse andere diensten. Denkt u hierbij aan het vullen van uw airco met 1234YF. Dit koudemiddel zorgt ervoor dat de airco in uw auto naar behoren werkt. Deze vloeistof is beter voor het milieu dan andere koudemiddelen. Dient uw aircopomp vervangen te worden? Ook hiervoor zit u goed bij dit bedrijf. Zij adviseren u graag wanneer u uw aircopomp moet laten vervangen. Indien nodig en gewenst voeren zij gelijk andere klussen uit. Voor meer informatie bezoekt u de website of neemt u contact op met de specialisten.

https://rdnbv.nl/