Twenteplus
Image default
Dienstverlening

Bestel kwaliteitsvlees zoals een smaakvolle biefstuk of bavette eenvoudig online

Iedere vleesliefhebber wil zo nu en dan een lekker vleesgerechten klaarmaken. Denk hierbij aan spareribs, steak of een mals stuk Angus beef. Zo heeft u een heerlijke maaltijd voor uzelf, wanneer u gasten over de vloer krijgt of tijdens de feestdagen. Maar ook op de barbecue doet een goed stuk vlees het altijd goed. Zo wordt bavette vaak gezien als een echte delicatesse op de barbecue. In Nederland noemen we dit stukje vlees ook wel vanglap of een vinkelap. Maar waar komt dit vlees eigenlijk vandaan?

Een mals stuk bavette voor op de barbecue

Bavette is rundvlees dat komt uit de flank van de rund. Hierdoor is dit vlees heerlijk mals. Dit geldt zeker voor runderen die hier speciaal voor gefokt worden. Dan kan het vlees soms zelfs zo mals zijn, dat u het rauw kunt eten. Wilt u dit vlees écht tot zijn recht laten komen? Bereid het dan op de barbecue. Bij Beef&Steak kunt u kiezen uit verschillende Bavette steaks die allemaal geschikt zijn voor de barbecue. Zowel voor de grote als de kleine eter zijn er voldoende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een dubbeldoel, Bommelse Blonde, Black Angus of Ierse bavette. Echter vindt u bij deze slager nog veel meer soorten vlees, zoals de welbekende biefstuk.

Ontdek de malsheid van een de biefstuk

De meest bekende steak is toch wel de biefstuk. Dit type vlees bevat enorm veel ijzer en is verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en smaken. Kiest u voor biefstuk van een dier met veel uithoudingsvermogen? Dan heeft het vlees vaak een rodere kleur. De malsheid van de biefstuk hangt af van een aantal factoren, zoals het ras, de leeftijd en het geslacht van dier. Maar of u nu voor biefstuk kiest van een kalf, hert, bizon of Wagyu rund – het is het ideale vlees om op kracht te komen!

Bestel uw favoriete vlees eenvoudig online

Maak het uzelf gemakkelijk en bestel uw heerlijke vlees eenvoudig bij Beef&Steak, dé online slager. Geef vandaag nog uw bestelling aan hen door, zodat u morgen al van uw favoriete stukje vlees kunt genieten. Voor vragen zijn zij telefonisch bereikbaar!