Twenteplus
Image default
Auto's en Motoren

Automatische kilometerregistratie met Blackbox

Ben jij de ingewikkelde en tijdrovende administratie voor jouw kilometers ook helemaal zat? Het bijhouden van kilometerstanden, onderhoudsfacturen, tankbonnen en het invullen van talloze formulieren en/of Excel-bestanden neemt veel tijd in beslag. Ook verloopt het niet altijd even makkelijk. Je bent vast wel eens een bon kwijtgeraakt, vergeten een kilometerstand in te vullen of je weet niet meer zeker of de rit privé of zakelijk was. Het gevolg? Jouw administratie is niet 100% sluitend en in het ergste geval krijg je problemen met de Belastingdienst. Met een automatische kilometerregistratie met gps auto tracker wordt deze breedvoerige administratie overbodig, waardoor je veel tijd bespaart en de administratie steeds juist en sluitend verloopt.

Waarom automatische rittenregistratie?

De Belastingdienst verplicht jou, de zakelijke automobilist, aan te kunnen tonen dat je minder dan 500 kilometer per jaar privé rijdt. Dit aantonen moet voldoen aan een aantal voorwaarden. Een automatische administratie bijhouden is dan het meest effectief. Automatische kilometerregistratie werkt namelijk sneller én efficiënter. Gegevens hoeven niet meer handmatig verzameld en ingevoerd te worden, ook hoef je niet langer bonnetjes en rekeningen bij te houden voor je administratie. Het kilometerregistratiesysteem neemt de gehele administratie voor zijn rekening. Bovendien bestaat er niet langer twijfel over zakelijke of privékilometers. Met een switch kun je dit eenvoudig en juist laten registeren.

Maak kennis met de Blackbox

Hoe werkt het kilometerregistratiesysteem precies? Met een kilometerregistratiesysteem worden alle ritten en kilometers automatisch bijgehouden. Voertuigen worden voorzien van een Blackbox op basis van GPS. Een kastje dat wordt aangesloten op de OBD-poort van jouw voertuig. Via GPS registreert dit kastje allerlei data over de ritten zoals de locaties, de gereden kilometers, de start- en stoptijden en het rijgedrag van de chauffeur. Niet alleen voor de chauffeur, maar ook voor fleetmanagers is dit waardevolle informatie die een efficiënter management mogelijk maakt. Het administratieproces wordt enorm vereenvoudigd. De efficiency van de kilometerregistratie verhoogt met gps tracking enorm, met een snellere en sluitende afhandeling als gevolg.

Voordelen van automatische kilometerregistratie

Geen naheffingen of boetes

Met de automatische administratie van al jouw ritten, loop je geen risico op naheffing of boetes van de Belastingdienst.

Bespaar tijd en kosten

Met een automatisch rittenregistratiesysteem besteed jij minder tijd aan administratie. Bovendien bespaar je op brandstof en onderhoud door routes te optimaliseren en rijgedrag te verbeteren.

Voorkom discussies

Correcte administratie voorkomt discussies met, klanten, werknemers en natuurlijk de Belastingdienst. Je hebt een zeer accuraat beeld van de gereden ritten. Voertuigen zijn live te volgen, zo weet je precies wanneer en waar een voertuig is geweest en wie de chauffeur was.

Doe aan duurzaam ondernemen

Naast de verantwoording richting de Belastingdienst en opdrachtgevers, is een goede kilometerregistratie ook voor jou erg handig. Doordat je inzicht hebt in gemaakte ritten, kun jij jouw toekomstige reizen efficiënt inplannen. Daardoor kun je besparen op brandstof en stimuleer je het duurzaam ondernemen.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk én betrouwbaar kan? Ontdek de auto gps tracker met Blackbox vandaag nog!

https://yeshugo.com/gps-auto-tracker/