Twenteplus
Image default
Auto's en Motoren

Onderdelen voor een prima rijdende Traction Avant

Onderdelen voor de klassieke Citroën Traction Avant zijn tegenwoordig nog uitstekend verkrijgbaar. Dit komt omdat deze auto als een van de eerste modellen in serie geproduceerd is. Met de voorwielaandrijving en zelfdragend carrosserie is de TA echt dé voorloper van de moderne auto zoals wij deze nu kennen. Dankzij de brede beschikbaarheid van vervangende onderdelen doet de Traction Avant vandaag de dag nog steeds dienst, voornamelijk als trouwauto dankzij het klassieke uiterlijk met zachte rondingen.

Netjes de weg op met klassieke onderdelen in nieuwstaat

Veel van de onderdelen uit de webshop van José Franssen zijn gekeurd met het bekende Parts Industries-keurmerk. Deze indiceert dat de kwaliteit van de onderdelen gelijkwaardig is aan de kwaliteit van de oorspronkelijke fabrieksonderdelen, maar ook dat ze volledig geschikt zijn voor het klassieke model dat bij u in het bezit is. Hiervoor wordt getoetst op pasvorm, materiaal en bescherming. Uiteraard worden moderne technologische innovaties verwerkt als deze het functioneren van het onderdeel verbeteren. U vindt in de webshop van dit bedrijf een breed gamma aan onderdelen voor de Traction Avant, waaronder luchtfilters, banden en uitlaatpijpen. Met name de controle van het luchtfilter van uw Citroën TA is uiterst belangrijk. Een goed reinigend luchtfilter is namelijk essentieel om de motor een goede balans tussen brandstof en lucht toe te dienen. Hiermee houdt u uw motor gezond en rijdt uw auto soepel en prettig. Ook levert José Franssen banden voor uw TA, met een uitgebreid assortiment aan buiten- als binnenbanden van uitstekende kwaliteit.

Bekijk het brede assortiment

Als bepaalde onderdelen van uw klassieke Citroën Traction Avant aan vervanging toe zijn, bekijkt u dan het grote aanbod van deze online shop. Bij José Franssen heeft men niet enkel onderdelen op voorraad voor de TA. Ze bieden ook vele onderdelen aan voor andere klassieke Citroën-modellen zoals de 2CV, DS en de HY. In deze webshop vindt u scherp geprijsde onderdelen van hoge kwaliteit, waarmee uw klassieke auto op de weg blijft én uw hobby niet te duur wordt. Prettig toch?