Twenteplus
Image default
Vervoer en transport

Zijn uw heftruckbanden versleten?

Maakt u veelvuldig gebruik van uw heftruck? Dan is de kans groot dat uw banden na enige tijd versleten raken. Het is belangrijk om deze op tijd te laten vervangen. Doet u dit niet, dan riskeert u een lekke band en bent u verder van huis. Ga daarom tijdig langs bij een professionele groothandel in heftruckbanden, zoals Juma Industriebanden B.V. in Klundert. Bij deze groothandel vindt u een ruim en divers assortiment aan heftruckbanden. Ook voor uw heftruck vindt u hier dus de perfecte banden. Heeft u langzaam vervoer? Of heeft u juist zwaar vervoer? Voor alle typen heftrucks heeft Juma Industriebanden B.V. dé oplossing!

Profiteer van een uitgebreide service

Bij Juma Industriebanden B.V. is het niet alleen fijn dat ze een ruim assortiment hebben, maar ook dat ze uitstekende service bieden. Ze denken graag met u mee en draaien hun hand niet om voor extra diensten. Zo komen ze bijvoorbeeld bij u langs om uw heftruckwielen ter plaatse te verwisselen. Maar ook het repareren van uw banden valt onder de mogelijkheden. Bovendien hebben ze bij dit bedrijf een ruilvelgensysteem voor heftrucks. U wordt te allen tijde snel geholpen door de flexibele medewerkers en u bent daarbij hoe dan ook verzekerd van kwaliteit.

Vraag om advies aan de specialisten

Weet u niet goed wat u het beste kunt doen? Twijfelt u bijvoorbeeld of u uw band wilt laten repareren of dat u beter een compleet nieuwe band moet kopen? Of weet u niet goed welk type band het beste op uw heftruck past? In al deze gevallen kunt u rekenen op de deskundige hulp van de medewerkers van Juma Industriebanden B.V. Met meer dan 12,5 jaar aan ervaring weten ze waar ze over praten en kunnen ze u van de beste adviezen voorzien. Kortom; zoekt u een groothandel in heftruckbanden voor uw organisatie of voor uzelf? Dan is dit de groothandel voor u!

https://juma-bv.nl/