Twenteplus
Image default
Dienstverlening

Schakel deze specialist in voor een hoogwerker reparatie

Werkt jouw bedrijf veel met hoogwerkers? Dan komt het vast wel eens voor dat een hoogwerker kapot gaat en een reparatie nodig heeft. Om ervoor te zorgen dat de machine weer naar behoren werkt, kun je het beste een specialist inschakelen. Zij beschikken namelijk over de juiste onderdelen en, ook niet onbelangrijk, de juiste kennis om de machine weer aan de praat te krijgen. Vertifix is zo’n specialist. Dit bedrijf, gevestigd in Hoogerheide, heeft al veel ervaring met het repareren en onderhouden van hoogwerkers. Daarnaast kun je bij hen ook terecht om een hoogwerker te kopen, huren of te laten keuren.

Reparaties, onderhoud en keuringen

Bij Vertifix ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Bij dit bedrijf begrijpen ze namelijk dat hoogwerkers een belangrijk onderdeel zijn van jouw werk en zorgen ze daarom voor een snelle maar grondige reparatie. Doordat ze hun voorraad aan materialen zelf beheren, kunnen ze snel de benodigde onderdelen leveren. Ze hebben veel ervaring met diverse merken zoals Genie, Niftylift, JLG en Dutch Crane Factory, maar ook voor andere merken kun je bij hen aankloppen. Daarnaast is het bij een hoogwerker, naast een goede reparatie, een vereiste om deze elk jaar te keuren. Ook daarvoor staat Vertifix voor jou klaar. Ze controleren de hoogwerker grondig en nauwkeurig en leggen uit indien er aanpassingen gedaan moeten worden. Ze zijn van alle markten thuis!

Maak een afspraak

Voor een deskundige hoogwerker reparatie zit je bij Vertifix helemaal goed! Zij bieden op maat gemaakte oplossingen aan tegen een voordelige prijs. Ze luisteren naar jouw wensen en geven vakkundig advies bij bijvoorbeeld het kopen of huren van een hoogwerker. Ook voor het voorkomen van schade of reparaties helpen zij je verder. Zo voeren ze preventief onderhoud uit, rapporteren ze eventuele gebreken en vervangen ze onderdelen wanneer dit nodig is. Alles wordt uiteraard met jou overlegd en er worden duidelijke prijsafspraken gemaakt. Voor vragen of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Vertifix.

https://www.vertifix.nl/