Twenteplus
Image default
Dienstverlening

Verkoel uw auto met een SPAL ventilator

Het Italiaanse kwaliteitsmerk SPAL ontwikkelt en produceert continu nieuwe modellen van hun alom bekende ventilator. Al sinds de jaren ’50 van de vorige eeuw heeft deze producent zich toegelegd op het ontwikkelen van koelventilatoren voor in de auto die steeds meer kracht bezitten maar minder energie van de motor vragen. SPAL wordt wereldwijd vertegenwoordigd door verschillende bedrijven die zij Original Equipment Manufacturers (OEM) noemen. RDN uit Waalwijk is een van die bedrijven die het certificaat hebben om de ventilator en andere producten van SPAL te adviseren, verkopen en installeren.

Laat de beschikbare ruimte professioneel opmeten

Als u bij RDN een ventilator van het merk SPAL wilt kopen, dan bent u altijd verzekerd van uitzonderlijke kwaliteit en een professionele installatie. De montage van een SPAL ventilator kan op verschillende manieren uitgevoerd worden, afhankelijk van de bevestiging die mogelijk is in uw auto. Zo maken deze ervaren monteurs gebruik van onder andere kunststof pinnen, metalen bevestigingstrips of een kunststof gedeelte waarin de SPAL ventilator wordt gezekerd. Er wordt gekeken welke bevestigingsmethode het beste bij uw auto past om ervoor te zorgen dat de esthetiek van uw voertuig niet verloren gaat. Hiervoor wordt gekeken naar de oppervlakte én de diepte die beschikbaar is in uw auto. Dit wordt opgemeten door een van de professionele monteurs bij deze specialist.

Bestel uw product of vraag advies aan

Twijfelt u over de juiste maat SPAL ventilator of wilt u graag de huidige ventilator in uw auto laten vervangen? In beide gevallen neemt u contact op met de specialisten van RDN. Zij helpen u graag verder met een advies op maat over onder andere koelelementen, radiateurs en airconditioning. Op de website van deze specialist vindt u de juiste contactgegevens en ziet u ook referenties van gerealiseerde projecten. Zo kunt u kijken wat andere klanten vinden van de dienstverlening en krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden.