Twenteplus
Image default
Aanbiedingen

Veelzijdig en stevig

De Hamilton buggy is een slimme wandelwagen gemaakt voor eenvoudig ouderschap. Met een gepatenteerd automatisch magisch vouwsysteem, een geavanceerd geanodiseerd frame, een 5-punts veiligheidsharnas systeem met geavanceerde magnetische gesp en een easy break systeem, biedt de one prime ultiem gemak en veiligheid. Magische vouw: handen vol? Geen zorgen. Met het gepatenteerde automatische magische vouwsysteem vouwt de Hamilton kinderwagen zichzelf met één simpele handbeweging op tot een zelfstandig pakketje. Zo gemakkelijk is het. Veilige en gemakkelijke 5-puntsgordel: de magnetische gesp is voor ouders gemakkelijk te openen, maar toch volledig kindveilig. De perfecte combinatie van veilig, sterk en eenvoudig. Met zijn compacte lichtgewicht aluminium frame en soepele rit, is de Hamilton kinderwagen ontworpen om moeiteloos mee te nemen. Comfortabele functies: deze compacte kinderwagen sluit geen compromissen op het gebied van kinderwagens functies. 

Belangrijke punten voor het kopen van een buggy

Prijs

Je beperken tot je budget is de beste eerste stap. Het maakt niet echt uit of een Yoyo kinderwagen van 1000,- het beste voor je is als je budget 500,- is. En als dat wel zo is, overweeg dan een tweedehandsje.

Terrein

Koop geen kinderwagen van klein formaat als je in een gebied woont waar het terrein ruig is. Hetzelfde geldt de andere kant op – grote, zware wielen en chassis voor een stadsmoeder die de kinderwagen vaak in de kofferbak van de auto laadt, zullen je alleen maar ergeren.

Ruimte/dimte

Misschien wil je af en toe naar het bos, maar als je tenger bent of een heel klein appartement hebt en/of een kleine kofferbak, zal een lompe, stevige kinderwagen die nodig is voor zo’n terrein niet werken.

Individuele behoeften

Bedenk wat je absoluut, zeker wenst en niet zonder kan. Is een omkeerbaar zitje na de bassinet een must voor je? Zo niet, dan is een niet omkeerbare een lichtere en mogelijk goedkopere optie die langer meegaat. Je moet een vierwieler hebben? Zeker, maar reken erop dat hij minder wendbaar is op ruw terrein. Wil je per se een grote reiswieg (je moeder heeft je er een jaar in gehad)? OK, maar het zou zomaar kunnen dat het zitje kwalitatief en qua comfort een stuk slechter is. Wil je onvoorwaardelijk een roze kinderwagen? Ok, maar er zullen GROTE beperkingen zijn aan andere functies – neem het als een prijs die je moet betalen (aangezien niet alle modellen in roze verkrijgbaar zijn).

 

Lifestyle

Een moeder die om de dag boodschappen doet, heeft alleen een grote, stevige, compacte buggy nodig (en idealiter een groter gewichtscapaciteit). Een ouder die vaak met het kind gaat joggen, moet per se kijken naar sportieve driewielers, ook al houdt hij of zij van iets anders, qua design. Eerlijk gezegd, denk aan de dingen die vaak gebeuren in jouw leven, en probeer niet om die dingen toe te voegen die misschien of heel af en toe gebeuren.

Smaak & stijl

Met deze eigenschap moet u rekening houden – maar niet te veel, en niet in het begin. De prijs zal jou beperken; dan eerst de functionaliteit; en van wat er uit zal komen, kies dan wat jou goed lijkt. Andersom zou betekenen dat functies in de eerste plaats ondergeschikt zijn aan hoe de kinderwagen (systeem) eruit ziet.


https://www.babyfoonplaza.nl/blog/welke-kinderwagen-moet-ik-kiezen/