Twenteplus
Image default
Aanbiedingen

Twee soorten verzendzakken

Verzend je regelmatig kleine artikelen via de post? Dan is er naast een pakket, een andere optie om de artikelen in te verpakken. De goedkope. Lichtgewicht optie van een verzenddoos, is de verzendzak. Dit is een zak die je kunt gebruiken als verpakkingsmateriaal voor kleine artikelen. Een verzendzak is er in verschillende modellen, materialen en kleuren. Ben je benieuwd welke soorten er allemaal zijn? En welke het beste bij jou past? Lees dan verder en kom erachter!

Plastic zakken

De meest gebruikte verzendzak, is de variant van plastic. Het voordeel aan deze zak, is dat deze licht van gewicht is en een klein volume heeft. Hierdoor is de zak gemakkelijk op te slaan in het magazijn en houd je extra ruimte over. De plastic varianten hebben vaak vrolijke prints en kleuren. Een ander voordeel is dat de plastic variant een dubbele plakstrip heeft. Met deze dubbele strip kun je de verzendzak nog een keer gebruiken om de artikelen in terug te sturen en heb je geen extra plakband nodig. 

Papieren zakken

De papieren zakken zijn de duurzame variant van de plastic verzendzakken. Doordat papier gemaakt is van een natuurlijk materiaal, is het niet schadelijk als papier wordt afgebroken. Daarnaast is het gemaakt van Kraft dat ongebleekt is. Bleek is erg schadelijk voor het milieu. De papieren zak is voorzien van een grote sluitklep, waardoor deze niet zomaar open gaat tijdens de verzending. Ook deze sluitklep is voorzien van een dubbele plakstrip, waardoor retourneren gemakkelijker wordt. 

Laat je adviseren!

Ben je enthousiast over een van deze verzendzakken? Neem dan een kijkje op de website van Rotimshop.nl en ontdek het grote aanbod aan verzendzakken. Heb je vragen over een artikel of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren over de mogelijkheden. 

 

https://www.rotimshop.nl/