Twenteplus
Image default
Aanbiedingen

SMIPACK machines, voor vele branches geschikt

Echte professionals kiezen voor de verpakkingsmachines van SMIPACK! Deze machines zijn immers uiterst populair in een breed scala aan branches. Dit komt door hun hoge bedieningsgemak en het feit dat deze machines uiterst breed inzetbaar zijn. Ze zijn dan ook niet meer weg te denken uit de verschillende industrieën. Een verpakkingsmachine van SMIPACK verpakt vrijwel alles; voedingsproducten, speelgoed, farmaceutische producten – u kunt het zo gek niet bedenken. Als u een bedrijf bestuurt en graag winst wil boeken door het verpakken van uw producten efficiënter te maken? Kiest u dan voor het gemakt van SMIPACK! Machines van dit merk zijn beschikbaar in allerlei varianten, waardoor het ook voor uw product mogelijk is om een geschikte verpakkingsmachine te vinden.

Verpakkingsmachines in alle soorten en maten

SMIPACK machines tillen uw verpakkingsproces direct naar een hoger niveau. Het maakt niet uit wat u met deze machines gaat verpakken; voor ieder proces is er een specifiek model beschikbaar. Zo zijn er diverse soorten verpakkingsmachines van SMIPACK voor veel voorkomende industriële verpakkingsprocessen, zoals bijvoorbeeld:

  • Bundelverpakkers
  • Kartonverpakkers
  • Folieverpakkers

Zelfs binnen een klasse machines is het uiteraard nog mogelijk om uit diverse modellen te kiezen. Het compacte FP6000 model met T450 is perfect als u minder vloerruimte wilt toewijden aan het verpakkingsproces. Bent u juist op zoek naar kracht? Kiest u dan de krachtige HS700, met de optie om de transportband eindeloos te verlengen? Wat u dan ook nodig heeft voor uw producten; SMIPACK heeft alles wat u zoekt.

SMIPACK producten schaft u aan bij een betrouwbare dealer

Ook graag een SMIPACK machine kopen voor uw bedrijf? U kunt dan aankloppen bij het bedrijf DEMCA. Zij zijn dé importeur en leverancier van SMIPACK machines in Nederland. Met deskundig advies over de diverse machines die beschikbaar zijn zij uw partner bij uitstek. Omdat zij de officiële vertegenwoordiger van het merk zijn in ons land zijn ze toegewijd om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als u bij hen een SMIPACK machine bestelt, profiteert u ook nog eens van razendsnelle bezorging. Het is voor hen namelijk mogelijk om vele machines direct uit voorraad te leveren. Ga naar de website van DEMCA voor een compleet overzicht van SMIPACK verpakkingsmachines. U vindt hier per machine ook alle aanvullende informatie die u nodig heeft. Toch nog verdere vragen? De medewerkers van DEMCA beantwoorden uw vragen graag telefonisch.

https://demca.nl/