Twenteplus
Image default
Dienstverlening

Schuifdeursystemen direct van de fabrikant

Een grote ruimte opdelen in kleinere vertrekken of kastruimte creëren; schuifdeuren maken het mogelijk. Ideaal voor thuis, maar ook op kantoor of bij zorginstellingen. Voor een goed werkende houten schuifdeur, of een deur van een ander materiaal, is uiteraard een goed werkend schuifdeursysteem nodig. Een ervaren leverancier van schuifdeursystemen is BestFix B.V., gevestigd in Deventer. Dit bedrijf importeert schuifdeursystemen direct van de fabrikant in Spanje. De systemen zijn ideaal voor kantoor- en hotelinrichtingen, maar zeker ook goed toepasbaar in woningen. De schuifdeursystemen zijn snel en gemakkelijk te plaatsen en laten elke schuifdeur jarenlang soepel en geruisloos in en uit de muur schuiven. Of je nu kiest voor een basissysteem of een systeem waar een stopcontact of lichtschakelaar in past; dit bedrijf levert het allemaal. Er zijn veel mogelijkheden en bovendien profiteer je van aantrekkelijke prijzen. Doordat de systemen namelijk rechtstreeks en zonder tussenkomst van dealers geleverd worden, blijven de kosten voor jou namelijk laag.

Kies de schuifdeur die aan al jouw wensen voldoet

BestFix Schuifdeursystemen levert inbouw-schuifdeursystemen zonder schuifdeuren. Je bent dus helemaal vrij in de keuze van je deurpaneel. Wil je bijvoorbeeld graag een houten schuifdeur? Dan kun je die vaak goedkoop aanschaffen bij de bouwmarkt. De goedkoopste deuren zijn over het algemeen holle kern deuren. Deze deuren worden ook wel ‘honingraat deuren’ genoemd, omdat de celrooster-vulling het motief van een honingraat heeft. De kern is gemaakt van stevig karton of hardboard. Daar overheen zit aan beide zijden een plaat MDF, HDF of multiplex. Een holle deur is goedkoop, maar het nadeel is de beperkte isolatie. Dit geldt voor temperatuur, maar zeker ook voor geluid. Wil je meer isolatie? Kies dan voor een tubespaan binnendeur.

Vraag gerust om advies

Weet je niet welke schuifdeursystemen geschikt zijn voor jouw houten schuifdeur of deur van een ander materiaal? Neem dan gerust contact op met de experts van BestFix Schuifdeursystemen. Zij vertellen je graag over de mogelijkheden en geven je persoonlijk advies. Zo krijg je zeker een systeem dat aan al je wensen voldoet.