Twenteplus
Image default
Dienstverlening

Schakel een erkend verhuisbedrijf uit Den Bosch in voor uw verhuizing

Als u uw huidige woning heeft verkocht of binnenkort gaat verkopen, dan staat er een drukke periode voor de deur! U moet al uw spullen uitzoeken, in dozen stoppen en verhuizen naar uw nieuwe adres. De nieuwe woning die u heeft uitgezocht voldoet aan al uw wensen en eisen, maar het is wel erg belangrijk dat uw eigen spullen daar ook komen te staan. Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens – maar dan is het wel een vereiste dat de klok er komt. Bent u een beetje terughoudend om al het zware tilwerk zelf te doen of heeft u veel kostbare spullen over te brengen? Dan is het wellicht prettig om te vertrouwen op een erkend verhuisbedrijf, zoals Sars uit Den Bosch.

Wat zijn de voordelen van een erkend verhuisbedrijf?

Verhuisbedrijf Sars uit Den Bosch is een erkend verhuisbedrijf en daarom de perfecte partner om uw dierbare spullen te verhuizen. Zij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie waardoor u enkele garanties heeft. Zo krijgt u een uitgebreide verhuisverzekering waarbij uw inboedel tot een bedrag van € 100.000,- automatisch is verzekerd. Ook bent u er te allen tijde verzekerd van dat uw verhuizing uitgevoerd wordt – mocht een Erkende Verhuizer failliet gaan dan neemt een van de andere organisaties het van hen over. Ook krijgt u dan uw aanbetaling tot € 1.000,- terugbetaald.

Laat een vrijblijvende offerte opstellen voor uw verhuizing

Wilt u graag de mogelijkheden vergelijken voor het inschakelen van een verhuisbedrijf voor uw verhuizing van of naar Den Bosch? Dan is het bij Sars mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Op deze manier heeft u rustig de tijd voor uw overwegingen en vergelijkt u eenvoudig meerdere aanbieders van verhuisdiensten. Op de website van Sars, hét bekende verhuisbedrijf uit Den Bosch, kunt u de verhuiskosten laten berekenen en op die manier een offerte aanvragen. Ook wanneer u speciale wensen heeft. Heeft u andere vragen? Dan is deze erkende verhuizer ook telefonisch goed bereikbaar.