Twenteplus
Image default
Zakelijk

Leren plankdragers kopen om eenvoudig planken aan de muur te bevestigen

Hou je wel van een industriële, stoere look en wil je graag meer van deze stijl in je interieur verwerken? Wat dacht je er dan van om leren plankdragers te kopen? Hiermee bevestig je eenvoudig een paar planken aan de muur. Zo ziet de aankleding van je muur er al meteen een stuk stoerder uit. Dit effect vergroot je nog verder door industriële decoratie op de plank te plaatsen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere lamp of een industrieel ogende plantenpot? De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer je leren plankdragers gaat kopen.

Stem de plankdragers gemakkelijk af op de rest van je interieur

Nu vraag je je misschien af waar je het best leren plankdragers kunt kopen. Het antwoord is simpel: deze koop je in de webshop van Bij Lien! Hier heb je de keuze uit verschillende kleuren, waaronder zwart, cognac en legergroen. Zo kun je de plankdragers afstemmen op de rest van je interieur. Natuurlijk kun je deze decoratie nog verder naar je eigen smaak aanpassen. Je kunt namelijk verschillende soorten planken met de plankdragers bevestigen. Zo passen zowel de plankdragers als de planken zelf perfect bij jouw interieur.

Koop er sierbouten bij voor een nette afwerking

De leren plankdragers die je bij Bij Lien! kunt kopen, zijn nog verder aan jouw smaak aan te passen. Je kunt namelijk ook sierbouten kopen om deze plankdragers mee te bevestigen. Kies bijvoorbeeld voor een sierbout in mat messing of mat nikkel. Zo maak je de industriële look van je planken en plankdragers helemaal compleet. Luxe sierbouten ogen immers mooier dan normale bouten. Natuurlijk zijn normale bouten ontzettend industrieel, maar de sierbouten van Bij Lien! zorgen voor een nettere afwerking. Het is dus volledig aan jou. Hou jij meer van een robuuste afwerking? Dan gebruik je normale bouten. Gaat jouw voorkeur uit naar een nette en strakke uitstraling? In dat geval zijn de sierbouten een betere keuze.

https://www.bijlien.nl/