Twenteplus
Image default
Hobby en vrije tijd

Lasergamen in Hengelo

Voor een kinderfeestje, vrijgezellendag of bedrijfsuitje in Hengelo is het een goed idee om lekker iets buiten te doen. Zeker in deze tijd van het jaar kun je er rustig vanuit gaan dat het goed weer wordt. Desondanks spelen mensen het vaak op veilig en regelen ze alsnog iets wat alleen indoor kan. Dat is zonde als het dan ineens een stralend mooie dag blijkt. In dit blog gaan we in op een activiteit die eigenlijk niet mis kan gaan, namelijk lasergamen in Hengelo.

Kies zelf waar je gaat lasergamen

Lasergamen in Hengelo kan namelijk zowel indoor als outdoor en is geschikt voor alle leeftijden. Je kan ook naar een hal gaan zoals De Tapperij, maar die is een stuk duurder en daar kun je alleen binnen spelen. Met een gehuurde lasergame set kun je zelf kiezen waar je speelt. Natuurlijk kun je binnen spelen, maar de stralen uit de laserguns zijn sterk genoeg om ook buiten nog te werken bij zonnig weer. Je kunt dus overal waar je maar de ruimte hebt lasergamen.

Locaties in en om Hengelo

Het leuke is dus dat je van iedere locatie een lasergame arena kunt maken. Denk bijvoorbeeld voor een bedrijfsfeestje eens aan de bedrijfslocatie ombouwen. Of je nou een magazijn, een werkplaats of gewoon een kantoor of klaslokaal hebt, overal kun je in principe spelen. Zet een paar obstakels neer en je kunt spelen. Als het mooi weer is, kan het slim zijn om een locatie achter de hand te houden die lekker buiten is. Een bos is daar een goede optie voor omdat je altijd achter een boom kunt schuilen.

Ervaar het zelf

Ervaar zelf een keer de keuzevrijheid qua locaties en spelvormen met een gehuurde lasergameset. Een lasergame huren is stukken goedkoper dan naar een professionele locatie gaan terwijl je ook nog eens meer opties heb. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van onze anti cheat laserguns en beleef zelf een keer lasergamen in Hengelo.

 

https://lasergamesethuren.nl/lasergame-hengelo/