Twenteplus
Image default
Dienstverlening

Laat voordat je een nieuwe auto koopt een aankoopkeuring uitvoeren

Voordat je een auto gaat kopen, is het verstandig om eerst een aankoopkeuring uit te laten voeren. Zo weet je zeker dat de auto geen verborgen gebreken heeft en voorkom je dat je een kat in de zak koopt. Schakel hier een expert als Mijn Autocoach voor in. Zij hebben ruime ervaring in het keuren van auto’s en komen altijd met een uitvoerig en betrouwbaar keuringsrapport. Komt de auto door de aankoopkeuring heen? Dan kun je deze met een gerust hart aanschaffen. Worden er gebreken vastgesteld? Dan ontvang je een uitgebreide rapportage met verbeterpunten.

Gebreken hoeven niet altijd een reden te zijn om van de aankoop af te zien

Wanneer de auto die je aan wilt schaffen niet meteen door de aankoopkeuring heen komt, is dit nog niet per se een reden om de aankoop af te blazen. Zeker wanneer het slechts kleine gebreken zijn, kun je deze punten gebruiken om op de prijs af te dingen of op een kosteloze reparatie van de gebreken aan te dringen voor de aanschaf. Zijn er grotere gebreken? Dan is het vaak verstandig om van de aankoop af te zien. Wie weet zijn er nog meer verborgen gebreken of is er een onderliggende oorzaak die een nog grotere kostenpost met zich meebrengt.

Wees ervan verzekerd dat je niet te veel betaalt

Door vooraf een auto aankoopkeuring uit te laten voeren, weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor de auto en kun je deze met een gerust hart aanschaffen of juist laten staan. Natuurlijk is het hierbij wel van belang dat de keuring wordt uitgevoerd door een betrouwbare en ervaren partij die nauwkeurig te werk gaat. Daarom schakel je hier het best Mijn Autocoach voor in. Bij deze specialist ontvang je alle informatie die je nodig hebt om een goede beslissing te maken over de aankoop van de auto en de prijs die je hiervoor wilt betalen.

https://www.mijnautocoach.nl/