Twenteplus
Image default
Dienstverlening

De fietsonderdelen webshop die ook offline bereikbaar is

Wanneer je je fiets veel gebruikt, dan wil je deze snel kunnen repareren als er iets kapot is. Je kunt dan uitstekend terecht bij Van den Berg Markthandel. Je bestelt alle onderdelen voor je fiets namelijk niet alleen eenvoudig online, maar je kunt ook even langskomen op de markt om je fietsonderdelen aan te schaffen. Zo is Van den Berg Markthandel altijd dichtbij. Je vindt deze specialist iedere week op de markt in Reusel, Eindhoven, Veldhoven en Valkenswaard, en in de zomermaanden ook in het Zeeuwse Zoutelande. Je kunt bij de marktkramen ook je bestelling ophalen die je online besteld hebt. Zo heb je je fietsonderdelen snel in huis en hoef je niet te wachten voordat je bestelling in de webshop verwerkt is en bezorgd wordt.

Profiteer van ervaring en service

Van den Berg Markthandel heeft al jarenlang ervaring met de verkoop van fietsonderdelen en kan je dus ook uitstekend adviseren over de onderdelen die je nodig hebt om je fiets weer als nieuw te laten rijden. Ook heeft deze fietsspecialist alles in huis om jouw fietstocht nog beter te maken. Ga je vaak met de fiets naar de supermarkt? Dan is het handig om één of twee fietstassen te hebben, waarin je al je wekelijkse boodschappen kwijt kunt. Gebruik je je fiets vooral voor woon-werkverkeer? Dan is het handig als je je werkspullen kwijt kunt. In dat geval is een kleinere fietstas handiger. Ook die kun je aanschaffen in de webshop van Van den Berg Markthandel. Daarnaast kun je deze en vele andere fietsonderdelen vinden op de markt.

Bezoek de marktkramen of bestel in de webshop

Alles dat je nodig hebt om je fietstocht nog prettiger te maken, vind je in de webshop van Van den Berg Markthandel. Een groot deel van deze producten vind je ook op de marktkramen in de regio Eindhoven en in de zomer op de toeristenmarkt in het Zeeuwse Zoutelande. Zo kun je ook tijdens je vakantie zorgeloze fietstochtjes maken. Zeker omdat je eventuele gebreken aan je fiets snel kunt oplossen.

https://pvandenberg.nl/