Twenteplus
Image default
Dienstverlening

Laat een vloerverwarming in de cementdekvloer infrezen door een specialist

Bent u aan het kijken naar manieren waarop u energiezuiniger kunt gaan leven? Of juist naar mogelijkheden om de energieverdeling in uw huis beter aan te pakken? In beide gevallen loont het om een vloerverwarming aan te laten leggen onder uw vloer. Met een vloerverwarming wordt de warmte via de vloer verspreid in plaats van via een radiator, waardoor het evenredig door de hele ruimte wordt verdeeld.  

Waarom is het nodig om een vloerverwarming in te frezen?

Een vloerverwarming infrezen in de cementdekvloer is nodig omdat er allemaal kleine buizen worden gelegd waar het warme water door kan lopen. Op deze manier krijgt u een zeer evenredige warmteverdeling en een aangename vloertemperatuur. Deze buizen moeten echter wel ingefreesd worden, zodat u de vloer gewoon vlak en waterpas kunt laten leggen. Een cementdekvloer is goed gehard, waardoor het specialistische apparatuur en flink wat kracht vraagt om deze buizen op de goede manier te plaatsen. Daarnaast moet het ook op professionele wijze gelegd worden, zodat u het maximale uit uw nieuwe vloerverwarming kunt halen. Het geeft niet alleen warme voeten, maar ook een energiebesparing omdat er evenredig verwarmd kan worden. Het laten infrezen van de vloerverwarming in de cementdekvloer heeft dus alleen maar voordelen!

Maak snel een afspraak en zit er warmpjes bij deze winter!

Wilt u er deze winter ook graag warmpjes bijzitten dankzij uw nieuwe vloerverwarming? Neem dan contact op met Multi Vloeren Brabant uit Boekel om de vloerverwarming in de cementdekvloer in te laten frezen. Deze vloerspecialist staat al sinds 2001 voor iedereen in omgeving Boekel klaar om de mooiste vloeren te leggen, eventueel dankzij het infrezen van een vloerverwarming in een cementdekvloer. Bent u benieuwd of het in uw woning mogelijk is om vloerverwarming te leggen? Neem dan zeker contact op met de medewerkers van Multi Vloeren Brabant. De contactgegevens zijn te vinden op de website.