Twenteplus
Image default
Gezondheid

Bij angst voor de tandarts laat u uzelf hier behandelen onder narcose

Bent u iemand die bang is om naar de tandarts te gaan? Stelt u een tandartsbezoek het liefst zo lang mogelijk uit, totdat het echt niet anders kan? U bent zeker niet de enige voor wie dit geldt. In Nederland hebben er veel mensen angst voor de tandarts. Alleen is het strikt noodzakelijk om uw gebit regelmatig te laten controleren, anders ervaart u hier enorm veel ongemakken van. Het is immers erg belangrijk om over een gezond gebit te beschikken. Heeft u alles al geprobeerd en weet u echt niet meer hoe u uw angst te boven komt? Dan is het altijd nog mogelijk om een tandarts te bezoeken die u onder narcose behandelt.

De narcosetandarts legt graag de mogelijkheden aan u voor

Diverse tandartsen zijn bekend met de angst van mensen voor hun werk. Tandartspraktijk St. Jozef heeft hier een oplossing gevonden. Bij deze praktijk wordt u onder narcose gebracht tijdens de behandeling, zodat het proces u volledig ontgaat. Om hiervan gebruik te maken, gaat u eerst in gesprek met de narcosetandarts. Hij of zij legt u uit wat de behandelmogelijkheden zijn. Hierna is het tijd om de afspraak in te plannen. Een professionele anesthesist breng u in het bijzijn van de tandarts onder narcose. Ook ziet deze anesthesist erop toe dat uw gezondheid onder controle is. U krijgt helemaal niets mee van de behandeling die de tandarts uitvoert terwijl u onder narcose bent. Wanneer de behandeling voorbij is, bent u snel weer bij bewustzijn en merkt u weinig tot geen bijwerkingen. Meestal mag u na een uur alweer onder begeleiding naar huis.

Maak een afspraak bij de praktijk

Heeft u al langere tijd angst voor de tandarts, maar heeft u dringend een behandeling nodig? Ga dan eens in gesprek met de narcosetandarts en maak een afspraak om uw gebitsproblemen aan te pakken. Via de website van Tandartspraktijk St. Jozef vindt u de contactgegevens om een keer op het spreekuur bij de specialist te komen.

https://tandartsenpraktijkstjozef.nl/

Gerelateerde artikelen

Is een COVID-19 thuistest betrouwbaar?

Dry needling in Amsterdam voor optimaal resultaat

Wat zijn Heets?