Twenteplus
Image default
Dieren

Goede voeding paard koop je hier

Bij Höveler is paardenvoer te koop wat gemaakt is van de beste ingrediënten Deze voeding paard is gemaakt van alleen maar de beste grondstoffen. Vooral voor paarden die een aandoening hebben is het raadzaam om hier alleen maar goed voer aan te geven. Samen met Höveler kan een voedingsadvies worden samengesteld. Hierbij wordt gekeken naar wat het paard nodig heeft. Eventueel kan speciaal krachtvoer of supplementen gegeven worden om het dier in goede conditie te houden. Ze noemen dit voedingsadvies op maat en op deze manier krijgt het paard alleen maar de beste ingrediënten binnen. 

 

Nieuwe manier van haver geven

Veel paardeneigenaren geven de dieren hooi of haver. Echter heeft Arnold Höveler destijds deze traditie doorbroken door dit voer in muesli vorm te geven. Het wordt de “reformhafer” genoemd. 

Zodra je deze website gaat bezoeken zal je opvallen dat het assortiment aan voeding paard enorm is. Alles is hier online te bestellen en wordt binnen twee dagen geleverd. Voordeel is dat je zelf niet met de grote verpakkingen hoeft te slepen. Alles wordt netjes aan huis of op een ander adres bezorgd. 

Ben jij de trotse eigenaar van één of meer paarden en wil jij ook alleen maar het beste voer geven, neem dan een kijkje op de website van Höveler. Het assortiment is enorm en hierdoor kan het lastig zijn om het juiste voer te bestellen. Schakel de hulp in van de medewerkers die hier werkzaam zijn en vraag informatie of advies over een bepaald merk of voeding paard.