Twenteplus
Image default
Dieren

De hondentrimmer in Den Bosch maakt jouw hond weer helemaal verzorgd

Wanneer je een hond hebt, dan wil je natuurlijk dat hij of zij er ook goed uit ziet. Niet alleen is het als baasje leuk om met een verzorgde viervoeter over straat te gaan, maar voor de hond zelf is het ook fijn wanneer de vacht, de nagels en de ogen goed worden verzorgd. De gezellige hondentrimmer in Den Bosch heeft veel ervaring op dit gebied en heeft als passie het werken met honden. Zij is graag in de weer met deze heerlijke dieren en heeft dan ook iedere dag weer zin om hiermee aan de slag te gaan. Iedere hond is anders en vraagt dan ook om een andere behandeling. Vaak wordt een behandeling uitgevoerd aan de hand van het soort vacht dat de hond heeft. Wanneer een hond bijvoorbeeld een harde vacht heeft moet deze anders worden aangepakt dan wanneer een hond een zachte vacht heeft. 

Ogen en nagels

Niet alleen wordt er dus bij de hondentrimmer in Den Bosch de vacht van de hond aangepakt, maar gaat het juist ook om de rest van het lichaam. De hond heeft vaak behoefte aan het verzorgen van de nagels en de ogen, omdat dit punten zijn waar de hond last van kan hebben. Dat betekent dat wanneer de nagels bijvoorbeeld niet worden geknipt, deze over de grond kunnen gaan schaven en de hond daar zeer veel pijn van kan ervaren. Daarnaast is het zo dat wanneer de haren voor de ogen niet worden weggeknipt, het beestje niet goed kan zien en hierdoor ongelukken kan maken. 

In de watten leggen

De hondentrimmer in Den Bosch heeft het beste met jouw viervoeter voor en legt hem tijdens de behandeling helemaal in de watten. Dat betekent dat hij of zij eerst heerlijk in een bad wordt gestopt waar er lekker veel sop wordt gebruikt om weer schoon te worden. Daarna zal de knipbeurt plaatsvinden en zal de hond nog lekker worden geföhnd en worden voorzien van een parfum die speciaal gemaakt is voor honden.