Twenteplus
Image default
Dienstverlening

Een podium huren voor elk soort optreden

Een podium huren kan bij allerlei zaken te pas komen. Natuurlijk voor muziekoptredens, maar ook voor bijvoorbeeld toespraken en jury werkzaamheden. Of wat dacht u bijvoorbeeld van een clownsoptreden tijdens een kinderfeest? De mogelijkheden die een podium biedt zijn eindeloos. Ook de locaties waar u met een podium terecht kan zijn variabel, van festival tot aan een huisfeest: het huren van een podium kan in alle gevallen een grote toevoeging zijn aan uw festiviteit.

Een mobiel podium huren biedt u veel flexibiliteit

Een mobiel podium huren kent veel voordelen. Het mobiele podium is snel en gemakkelijk te verplaatsen. Ook is het podium snel opgebouwd (dit kan al in vijftien minuten) en dus ook zo weer afgebroken. Handig voor als u een feestje geeft van één avond waarbij het podium dan ook maar kort hoeft te staan.

Een gepersonaliseerd podium

Bij Douven Verhuur kunt u terecht voor het huren van verschillende feest- en festivalattributen. Zo kunt u er, naast bijvoorbeeld licht en geluid, ook terecht voor het huren van een (mobiel) podium. Deze mobiele podiums bevinden zich in trucks. De trucks vormen een onderdeel van het podium en blijven tijdens uw evenement dus gewoon op het terrein staan. Sterker nog, de grote trucks vormen een toevoeging aan uw feest. De mobiele podiums die u bij Douven Verhuur kunt huren, kunt u naar eigen smaak inrichten. Ook kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een tekst, of bijvoorbeeld een logo, op het podium aan te brengen. De mobiele podiums passen dus helemaal bij uw evenement.

Mobiel podium de weg op

De mobiele podiums bevinden zich in trucks. De trucks kunnen met podium en al zo de weg op. Mede doordat de podiums dus als het ware al kant en klaar zijn, kunnen ze op ieder moment geleverd worden. Heeft u interesse in het huren van een podium? Neem dan contact op met Douven Verhuur. Zij informeren u graag.

https://douvenverhuur.nl/