Twenteplus
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een monolitische betonvloer laat u op maat aanleggen door dé specialist

Voor ondernemingen biedt een monolitische betonvloer veel voordelen. Omdat de monolitische betonvloer eenvoudig en dus snel schoongemaakt kan worden, is deze zeer geschikt voor grote ruimtes en daarom ook voor grote bedrijfspanden en werkplaatsen. Ook kiest u met deze vloer voor een duurzame oplossing, omdat hij erg onderhoudsarm is. Oliën en vetten tasten de vloer nauwelijks aan en daarnaast is hij bestand tegen intensief verkeer. Zeker in bedrijfspanden waar veel gewerkt wordt met machines en voertuigen, is een monolitische betonvloer een perfecte oplossing. Kortom, de ideale vloer voor industrieel gebruik in veel verschillende bedrijfspanden in diverse industrieën! Game Kunststofvloeren in Dongen, Noord-Brabant, is een specialist op het gebied van de monolitische betonvloer en biedt zijn ervaring en vakkundigheid aan om deze nauwkeurig voor u aan te leggen.

Duurzaamheid en efficiëntie op de werkvloer

Wilt u in uw bedrijfspand maximaal profiteren van een duurzame werkvloer en efficiëntie in de werkomgeving? Kies dan voor Game Kunststofvloeren in Dongen, Noord-Brabant, om uw monolitische betonvloer aan te laten leggen. Zo gaat u voor een duurzame oplossing op lange termijn en profiteert u niet alleen van een kwalitatieve, maar ook een zeer fraaie werkvloer. Dit laatste voordeel is belangrijk wanneer er bijvoorbeeld klanten of partners langskomen bij uw bedrijf. Door de weerbaarheid van de vloer, loopt u tijdens de werkzaamheden minder tegen risico’s aan, ook omdat er geen sprake is van oneffenheden in de vloer.

Neem direct contact op met de experts

Game Kunststofvloeren in Dongen heeft maar liefst ruim 30 jaar ervaring met het aanleggen van monolitische betonvloeren en diverse kunststof- en andere industriële vloeren. Voor uiteenlopende industrieën biedt dit bedrijf zijn vloeren en diensten aan, waaronder voor de chemische, farmaceutische en de voedingsmiddelen industrie. Hier profiteert u tevens altijd van perfect maatwerk, die bewerkstelligd wordt een uitgebreide expertise die de specialisten de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Wilt u uw wensen bespreken of advies vragen over de toepassing van de monolitische betonvloer? Dan kunt u direct contact opnemen met de experts van Game Kunststofvloeren.

https://www.game-kunststofvloeren.nl/