Twenteplus
Image default
Gezondheid

Dry needling in Amsterdam voor optimaal resultaat

De beste dry needling in Amsterdam is een geweldige manier om zowel acute- als chronische spieraandoeningen te herstellen en de pijn te verminderen. Bij dry needling wordt één dunne naald gebruikt, waarbij de spier kortdurend geprikkeld wordt. De naald helpt bij het loslaten van de knoop in die spier en verlicht spierpijn. Vele mensen verwarren onze dry needling behandelingen in Amsterdam met acupunctuur, maar deze zijn niet hetzelfde. Bij acupunctuur worden meerdere naalden op het huidoppervlak aangebracht en verlichten pijn, ongemak of andere problemen. Deze naalden hebben invloed op de energiestroom in het lichaam, terwijl bij dry needling de naald op een drukpijnlijke plek in een spier wordt aangebracht. Het inbrengen van de naald is bij beide behandelingen vrijwel pijnloos.

Wanneer is dry needling nuttig?

Wij zijn uw dry needling specialist in Amsterdam. Dry needling helpt bij pijn als gevolg van stijve spieren en gewrichten. Deze kunnen zijn: klachten van de nek, schouder, arm, elleboog, onderarm, pols, lage rug, heup, bil- en beenspieren. De behandeling is gericht op het ontspannen van de spier, uitschakelen van de druk in de spier en verminderen van pijn. Bovendien kan de behandeling de flexibiliteit van de spieren versoepelen en het bewegingsbereik vergroten. In de meeste gevallen zijn meerdere behandelingen noodzakelijk. Na elke behandeling krijgt u adviezen mee om de verbeterde situatie bij te kunnen houden. Naast adviezen raden we u ook bepaalde oefeningen aan, die u thuis kunt doen. Voor een maximaal resultaat is het belangrijk dat u de adviezen volgt en de oefeningen doet. De behandelingen van dry needling in Amsterdam is ook zeer effectief bij weefselherstel. 

Heeft u voortdurend last van pijn met een specifieke lokalisatie en uitstralingszone? 

Via een goede spierdiagnose kunnen wij de oorzakelijke pijnpunten opsporen en behandelen. Dry needling in Amsterdam verzekert u van onmiddellijke ontspanning en verlichting. Heeft u specifieke vragen over onze dry needle behandelingen in Amsterdam of wilt weten of dry needling u kan helpen, kunt u een afspraak boeken.Gerelateerde artikelen

Is een COVID-19 thuistest betrouwbaar?

Wat zijn Heets?

Ontspannende behandeling: acupunctuur Wijchen