Twenteplus
Image default
Aanbiedingen

3 makkelijke manieren om je overhemd stijl op te leuken

3 makkelijke manieren om je overhemd stijl op te leuken

Het is tijd om je garderobe een broodnodige upgrade te geven! Ben je het zat om steeds dezelfde stijl overhemden te dragen? Op zoek naar manieren om je look te veranderen? Hier zijn drie eenvoudige manieren om je overhemd stijl te laten opvallen.

 

Dichtknopen of dichtknopen

Het klassieke button-down overhemd is een tijdloos kledingstuk dat je op verschillende manieren kunt stylen. Als je het eenvoudig wilt houden, laat je je overhemd helemaal openknopen, of ga je voor de volledige instop-look met alle knoopjes vast. Om deze klassieke stijl wat meer flair te geven kun je de onderste twee knopen loslaten en de mouwen oprollen. Dit geeft een moeiteloze look die perfect is voor elk casual uitje.

 

Laagjes maken

Laagjes zijn een makkelijke manier om een eenvoudige outfit een boost te geven. Probeer verschillende kleuren en texturen te combineren voor een stijlvolle look die overal de aandacht trekt. Begin met een eenvoudig wit t-shirt en leg daarbovenop een flanel, spijkerjack of ander opvallend stuk zoals een hoodie of vest.  Het gaat erom stukken te vinden die elkaar aanvullen zonder te veel te botsen – het gaat erom de juiste balans te vinden tussen subtiliteit en gedurfdheid.

 

Stop het in elkaar

Niets zegt meer “samengesteld” dan een ingestopt overhemd. Voor een extra beetje klasse en verfijning stop je je overhemd in met kaki of jeans en trek je loafers of geklede schoenen aan. Deze stijl werkt uitstekend voor zakelijke bijeenkomsten of formele gelegenheden waarbij je er zeker van wilt zijn dat je gepast gekleed bent, maar er toch scherp uitziet. Om nog een stap verder te gaan, kun je je mouwen oprollen voordat je ze in stopt – dit geeft net genoeg pit om elke outfit op te fleuren zonder overdreven te zijn.

Voor welke stijl je ook gaat, er is altijd iets speciaals aan om overhemden precies goed te stylen! Bekijk het aanbod heren blouses van Zumo. Met wat oefenen en experimenteren zul je snel genoeg je eigen kenmerkende overhemd stijl hebben geperfectioneerd!

 

https://www.zumo-international.com/