Categoriearchief: Woning en Tuin

Wonen in Losser met Marcel Kon makelaars

Op zoek naar nieuwbouw in Losser?

Wanneer je op zoek bent naar een huis in Losser dan is niet zonder reden. Je wilt er heel graag wonen om de plek, de locatie en de omgeving. Een Lossenaar gaat daarom ook niet zomaar weg uit Losser. Goed nieuws als je op zoek bent naar nieuwbouw in Losser. Want de start van Project De Saller gaat van start naar verwachting in december 2021. Hier komen 10 2-onder-1 kapwoningen met alle ruimte om te leven en te genieten. Daarnaast komen 8 royale kavels beschikbaar die bestemd zijn voor vrijbouw. Deze kavels worden aangeboden met vrije keuze voor de aannemer en architect.

De voordelen van het nieuwbouw project

Een geweldige kans natuurlijk om je droom te realiseren en te gaan wonen in Losser. De 10 woningen worden ook nog eens heel compleet aangeboden. De verkoopprijs is namelijk inclusief:

  • Een vrij besteedbare keukencheque
  • badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
  • Zonnepanelen op het dal
  • Warmtepomp (gasloos wonen)
  • Gemetselde berging
  • Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en de eerste verdieping
  • Inclusief HR+++ glas in de complete woning
  • Super duurzaam en klaar voor de toekomst, conform de allerlaatste BENG-eisen

Koop uw droomhuis in Losser via Marcel Kon

Altijd al gedroomd om vrij te wonen p een rustige en groene locatie? Ruime woonkeuken met een heerlijke zonnige tuin? Dan is Project de Saller zeker iets voor jou. Lukt het je om een kavel te kopen? Dan zijn de mogelijkheden natuurlijk helemaal eindeloos. De uitzicht en locatie van deze kavels zijn een lust voor het hoog.

Maar wat als deze nieuwbouw woningen en kavels niet meer te koop zijn? Ook dan zijn er mogelijkheden om te kiezen voor bestaande bouw via makelaar Marcel Kon makelaardij. Wij zitten scherp met ons team op de woningmarkt en zijn continu op zoek naar nieuwe woningen en komen daarom graag in contact met woningverkopers die hun huis willen verkopen in Losser of omgeving. Het voordeel is dat wij als makelaar de meest gunstige voorwaarden kunnen regelen voor de verkoop van je huis.

Wat houden de woningvoorschriften BENG in?

BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig een woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. De meeste nieuwe woningen moeten worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen die gelden vanaf 1-1-2021. Dat betekent dat deze huizen extra energiezuinig zijn, méér dan wettelijk verplicht. Dat is natuurlijk goed nieuws, want je huis is dat voorbereid op de toekomst!

Een goed voorbeeld hiervan is gasloos bouwen met een warmtepomp. Geen gasleidingen meer, maar alles elektrisch en dat is beter voor het milieu omdat er minder fossiele brandstoffen worden verbruikt. De combinatie van een Hoge Rendement CV Ketel, zonnepanelen, een warmtepomp en HR+++ glazen, maken de woning super efficiënt in energieverbruik. En dat betekent natuurlijk weer lagere maandlasten šŸ™‚

Laat je goed informeren door onze NVM makelaars

Bij het kopen van een huis komt er veel op je af. Daarom is het extra belangrijk dat je goed gevoel hebt met je aankoopmakelaar en je altijd hem of haar kunt vragen voor advies of meer informatie. Het team van Marcel Kon staat voor je klaar met raad en daad. Dat doen we al jarenlang met veel plezier en de deur van ons kantoor staat altijd open. We zijn bereikbaar via chat, mail, whatsapp en telefoon en reageren altijd snel. Maak een afspraak met ons makelaarskantoor nabij Losser in Enschede via 053 – 430 7370 of per mail via enschede@marcel-kon.nl.

https://www.marcel-kon.nl/

Waarom kiest u voor een zitmaaier

Als u 400 vierkante meter of meer aan gras moet maaien, dan is dat een flinke klus, die u beter kunt uitvoeren met een zitmaaier. Zo hoeft u niet zelf dat hele eind een grasmaaier voort te duwen. Dit kost namelijk heel veel kracht, maar ook uren aan tijd. U kunt ook een robotmaaier gebruiken, maar die mist af en toe een plekje. Dit komt bijvoorbeeld omdat sommige plekken moeilijk bereikbaar zijn. Daarom is het kopen van een zitmaaier een goed idee. Met deze maaier kunt u eenvoudig grote oppervlakken maaien. Dit gaat veel sneller dan met een handmaaier, maar vooral ook veel eenvoudiger. U hoeft het gras zelfs niet op te ruimen, want dat wordt gewoon opgevangen. Zo wordt het maaien van het gras nog veel eenvoudiger.

Ontdek alle mogelijkheden van een zitmaaier

Als u een zitmaaier zoekt, dan zult u merken dat er veel verschillende opties zijn. Kies bijvoorbeeld voor een maaier van een groot merk als John Deere. U kunt ook maaiers selecteren op kleur of grootte, of een ander aspect. Kies het liefst ook voor een maaidek met een flinke breedte. Want hoe groter het maaidek, hoe sneller u klaar bent met maaien. Ook handig is een grote opvangbak, zodat u deze niet steeds leeg hoeft te gooien. Ook zijn er twee typen zitmaaiers, namelijk de tuintractor en een frontmaaier. Een frontmaaier heeft het maaimechanisme aan de voorkant zitten, waardoor u minder snel vastloopt een tuintractor heeft het maaimechanisme in het midden, waardoor u secuurder kunt maaien.

Koop uw zitmaaier bij dé specialist

Als u de keuze wilt hebben uit veel verschillende zitmaaiers, dan is De Kock Machines waar u moet zijn. U vindt hier maaiers van de beste merken, voor aantrekkelijke prijzen. Ga een proefrit maken, en koop een zitmaaier die bij u past. Deze wordt natuurlijk uitvoerig gecontroleerd voordat hij naar u vervoerd wordt. Dit gebeurt overigens binnen 2 werkdagen.

Twenteplus

Goedkoop isolatiemateriaal van hoge kwaliteit

Natuurlijk wilt u goedkoop isolatiemateriaal kunnen aanschaffen wanneer u aan het verbouwen bent. Op deze manier kunt u op een goedkope manier zorgen voor een goede isolatie van uw woning of bedrijfspand. Want het isoleren van een pand is al duur genoeg. Dan is goedkoop isolatiemateriaal een goede uitkomst. Op deze manier blijft uw pand in de zomer lekker koel en in de winter lekker warm, tegen lage kosten. Bij Budgetisolatie profiteert u niet alleen een van goede kwaliteit, maar ook van een lage prijs. Profiteer ook van de voordelen van deze specialist met jarenlange ervaring!

Goede isolatie voor een eerlijke prijs

Budgetisolatie biedt een ruim assortiment aan isolatiemateriaal aan voor een eerlijke prijs. Kies uit isolatieplaten en isolatiemateriaal van verschillende merken. Hoe kan het dat deze specialist zulke lage prijzen kan bieden? Dit kan doordat dit bedrijf het isolatiemateriaal in groten getale inkoopt. Er zijn zo geen kosten wat betreft tussenpartijen. Op deze manier kunt u goed isolatiemateriaal kopen voor een extreem lage prijs. Maar dat is nog niet alles! Want Budgetisolatie heeft ook altijd een grote voorraad, waardoor levertijden altijd kort zijn. Op die manier kunt u direct aan de slag met het isoleren van uw huis of bedrijfspand. Bestel uw isolatiemateriaal vandaag nog, dan kan het in veel gevallen de volgende dag nog geleverd worden. Dat is nog eens fijn!

Vraag om advies of doe direct een offerteaanvraag

Zou u goedkoop isolatiemateriaal willen aanschaffen, maar weet u niet zo goed wat voor materiaal u zou moeten aanschaffen? Dat is niet erg. De ervaren experts van Budgetisolatie voorzien u graag van persoonlijk advies. Is het u al duidelijk welke isolatie u nodig heeft? Dan kunt u uw isolatiemateriaal eenvoudig online bestellen in de webshop. Dan heeft u het materiaal snel in huis voor een lage prijs.

https://www.budgetisolatie.nl/
Twenteplus

Een sierwerk is de perfecte toevoeging voor uw balkon of tuin

Door een sierwerk te plaatsen op uw balkon of in uw tuin, zorgt u voor een mooie, verzorgde afwerking. Niet alleen is op deze manier direct duidelijk welk stuk grond van u is, het maakt uw tuin of balkon natuurlijk een stukje mooier. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als het om een sierhekwerk gaat? Neem dan eens een kijkje op de website van Govers Sierhekwerk. Deze specialist heeft jaren ervaring in het leveren en plaatsen van diverse soorten sierhekken. Kunt u niet precies vinden wat u nodig heeft? Geen enkel probleem! Deze expert staat u graag te woord en bespreekt samen met u de mogelijkheden voor een sierhekwerk op maat. Zo heeft u een sierhekwerk dat perfect aansluit op al uw wensen.

Sierhekwerken zijn een duurzame oplossing

Een sierhekwerk is een duurzame oplossing. Hekwerken gaan namelijk een lange tijd mee waardoor u vele jaren van een mooie afscheiding geniet. Als u in een ouder huis woont, is het natuurlijk prachtig om uw tuin af te zetten met een klassiek sierhekwerk. In het geval van een moderne woning, kunt u natuurlijk voor een simpel en strak hek kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos waardoor u gegarandeerd een sierhekwerk vindt dat bij uw past in het assortiment van Govers Sierhekwerk. Natuurlijk voorziet deze specialist u ook graag van een oplossing op maat. Hierbij worden uw wensen en uw tuin of perceel als uitgangspunt genomen.

Kies voor hoogwaardige kwaliteit

U wilt natuurlijk slechts sierhekwerken van hoogwaardige kwaliteit. Deze vindt u bij deze specialist. Zij zorgen voor volledige ontzorging en plaatsen het hek voor u. Dit wordt enkel gedaan door hun eigen monteurs die ervaren zijn in het vakgebied. Ook voor andere hekwerken zoals gaashekwerken en schuifpoorten bent u bij deze specialist aan het juiste adres. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan de website en bekijk het assortiment.

https://goverssierhekwerk.nl